Tom Ondrušek. Foto: Otakar Prášek Tom Ondrušek. Foto: Otakar Prášek
14. 6. 2017 Superliga (9) KOMENTÁŘŮ

Chodov načal přípravu i se všemi posilami

 



Michal Podhráský, Ondřej Mikeš, Tom Ondrušek a Marek Matejčík. Chodov letos zacílil na velké ryby. Na druhou stranu se bude muset David Podhráský vypořádat i s několika odchody, které jeho tým mohou zasáhnout. Tím největším je určitě přestup Patrika Dóži do Švýcarska.

Dóža by měl v Könizu působit dvě sezony. Kariéru z pracovních důvodů přerušuje Petr Pražák. O dalších změnách hovořil kouč David Podhráský na klubovém webu. „Vojta Procházka se vrací domů do Znojma, kde bude hrát Superligu, a Ondra Vošta by měl zamířit na studijně-florbalový pobyt do Švýcarska,“ uvedl kouč obhájců titulu.

„Na Chodově nebude působit ani Dan Mück, který nám to oznámil před pár dny. Ondra Bachtík se rozhodl zůstat v Náchodě a o místo v našem kádru nebojovat. Pro Milana Sklenáře pak budeme hledat hostování, na kterém se bude moci vrátit do formy, kterou měl před zraněním a před operací,“ osvětluje Podhráský další změny.

„Z hráčů juniorského věku jde naplno do přípravy mužů Dan Maxa. Další hráči pak budou v kontaktu s A týmem, budou absolvovat některé tréninky a přípravné zápasy s muži, ale jejich primární soutěží bude G2 liga juniorů,“ dodal na téma juniorů.

Kádr Chodova na startu letní přípravy:

Brankáři: Jan Barák, Karel Šantora

Obránci: Jan Běloch, David Bouša, Jan Fiala, Ondřej Hušek, David Jirásek, Dan Kašovský, Michal Kotlas, Michal Podhráský, Martin Pražan, Tomáš Sýkora

Útočníci: Filip Chmelíček, Martin Koutný, Marek Matejčík, Daniel Maxa, Ondřej Mikeš, Tom Ondrušek, Ondřej Plíhal, Michal Strachota, Miloš Tyl, Marek Vávra, Tomáš Vávra

Trenér: David Podhráský


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • proc napsal:

    proč překopírovaný článek ze stránek chodova? proč?

    • Petr napsal:

      A proč ne. Čistě z praktického hlediska je pro čtenáře rozhodně užitečné kopírovat z klubových zdrojů. Nedokáži si představit, že bych iniciativně procházel články na všech webech ligových oddílů mužů i žen, abych zachytil nějakou podstatnou aktualitu. Mně takový přehled tisku rozhodně nevadí.

      • Ole napsal:

        To máte pravdu, ale myslím, že původní otázka by po rozšíření zněla: proč překopírovaný článek ze stránek Chodova a proč ne i z ostatních stránek/týmů? (jinak, překopírovaný článek není moc inovativní, což je pro online server s články trochu chyba…)

        • Petr napsal:

          Ligy skončily a hlavním hitem se stávají přestupní aktivity. Vzhledem k tomu, že zaručených informací je nyní celkem pomálu, dokáži ocenit jakoukoliv informaci z klubových zdrojů.

          Pokud jde o inovativnost, obtížně si lze představit, že nezávislý server bude mít podrobnější a aktuálnější informace než klubové zdroje. Pokud klub dělá dobrou mediální politiku, pak by taková situace neměla nastat.

  • Tomáš Jirásek napsal:

    To je stejně jedno, kdo skončil a kdo začal přípravu. Stejně budou hrát max. na 12 lidí a nakonec udělají titul 😀

  • fanynka napsal:

    Copak, „hvězda“ Mück odchází. Copak nespokojenost s přístupem týmu. V Zugu s Pínem mu bude zřejmě lépe.

    • Petr napsal:

      Vždy byl zvyklý chytat sám a vše. Dobrý tým ale musí mít minimálně dva dobré brankáře a střídat je, takže idea rodinného klanu je pro každý klub dlouhodobě nesplnitelná. Pokud toto nepochopí a neakceptují, nebudou spokojeni nikde.

    • Franta napsal:

      Není to zbytečná kritika??

  • Franta napsal:

    Určeno pro „fanynka“…

Napsat komentář

*