Než začalo pršet... Foto: Šimon Jiráček
15. 6. 2017 Superliga (9) KOMENTÁŘŮ

Jako škola: Superliga začne už 1. září a opět bude Open Air zápas!

 



Florbalová Superliga zná od čtvrtka hrací plán nové sezony. Ta začne už 1. září, tedy o dva týdny dříve, než bylo zvykem. Bohemians navíc oznámili, že v sobotu 17. září zopakují zápas pod širým nebem na pražské Štvanici.

Úřadující mistři z Chodova zamíří v prvním kole na hřiště Brna a už za 14 dnů je čeká druhý díl Open Air zápasů. Bohemians totiž letos uspořádají okázalou akci opět v areálu tenisové Štvanice. Termín očekávaného zápasu byl stanoven na neděli 17. září.

Hodně těžký start do sezony mají nováčci, všichni tři začínají na hřištích soupeřů: Ústí pojede do Otrokovic, Znojmo do Liberce a Českou Lípu čeká cesta na hřiště FBC Ostrava.

Program 1. kola:

Liberec – Znojmo
Brno – Chodov
Bohemians – Vítkovice
Ostrava – Česká Lípa
Otrokovice – Ústí nad Labem
Pardubice – Tatran
Mladá Boleslav – Sparta


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

  • crew napsal:

    Los se opravdu povedl 🙂

    vyborny uvod napr. pro Brno: hraje 1 . a 3. 9. a pak dalsi soutezni zapas az za 3 tydny!!!!!? Proc se tedy zacina takhle brzo? Kdo tohle vymysli????? Za nase prachy si z nas delaji
    srandu, Tatran hraje 1. 9. a pak az 2x ve dvou dnech…tohle neni normalni……..fakt ne.

    • Analytik napsal:

      Že seš vorangutan s IQpade (stejně tak fanda vo řádek níž) ještě neznamená, že jsou i vostatní 😀 Jízdňák nový sezóny je loženej tak, aby stihl 26 rund, proto sviští už od prvýho září. Jenže každej floriášník přece čuje, že existuje i IFF (čti ájefef), co má daný mezinárodní termíny a přes ty nejede ani šukafon z Horní Dolní… no a takovej vypimpenej termín je zrovna druhej víkend v září. Že si ale buldočí tlupa jeden špíl hodila až někam do p*dele na říjen a tudíž si bude tři tejdny max hladit vocásky, není problém rozpisu 😉 Peace on you (čti pis on jů)

  • fanda napsal:

    k tomu Brnu jeste dodatek, ze pak ma jako ostatni v jednom tydnu 3 zapasy po 3 tydnech volna…kde soudruzu udelali chybu vazne nevim. Ale v amaterskem sportu jde zrejme o unikatni rozlosovani ve svetovem kontextu…..dva zapasy ve 3 dnech, pak 3 tydny nic a pak 3 zapasy v 7 dnech 🙂 já se bavím!!!

  • ocas napsal:

    Brno si za to muze samo, dobře jim tak. Meli by vypadnout z ligy!

  • anglicka kralovna napsal:

    neurazeta a na nic si nehrat. los je spatny a terminovka taky. Anglicka kralovna cte jen vysledky. At si kazdy udela obrazek sam

  • Petr napsal:

    To má Bohemka zase tolik peněz, že opakuje stejnou show jako loni? Kdyby místo toho přidali klukům a holkám na turnaje. Pro děti dělají opravdu dost, ale tady jde zase o mrhání penězi.

    • Tonda Palecek napsal:

      za tudle saskarnu dostane Bohemka prachy od unie a od sponzoru,, rozhodne to pro ni neni ztratova akce, kvuli Open airu deti skodny nebudou

      • Petr napsal:

        To fakt nevím. Minule jakoukoliv dotaci z Unie Musil popřel. Uvedl, že peníze byly od sponzorů, z vlastních zdrojů a z budoucích zisků (tedy na dluh). Proto mne výrazně překvapuje, že se do stejného pouštějí i letos. Příjmem klubu jsou příspěvky, dotace a sponzorské dary. Dotace od MŠ k takovéto akci neslouží a Unie by na propagaci klubů také neměla přispívat, zejména ne na takového megalomanské akce.

Napsat komentář

*