Milan Tomašík už oblékl mladoboleslavský dres. Foto: Jan Pavlíček, Florbal Mladá Boleslav. Milan Tomašík už oblékl mladoboleslavský dres. Foto: Jan Pavlíček, Florbal Mladá Boleslav.
29. 8. 2017 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Boleslavští potřetí míří na Scandic Cup

 



Potřetí v řadě se Mladá Boleslav zúčastní solidně obsazeného turnaje ve Švédsku. Před vypuknutím domácí soutěže se svěřenci Jana Pazdery utkají s Thorengruppenem, Zugem nebo s Granlem.

Do dobře známého prostředí se tak vrátí Milan Tomašík, který v Umea tři roky hrál za místní IBK Dalen. „Umea Scandic Cup považuju za vrchol letního období, na který se všichni těšíme,” řekl kouč Jan Pazdera před odletem.

Právě s Dalenem čeká Mladou Boleslav přípravný zápas ještě před vypuknutím turnaje. Středočeši se ve středu utkají s IBF Dalen, což je rezervní tým slavnějšího IBK. Pak postupně ve skupině vyzvou Thorengruppen, Zug a Granlo. V neděli turnaj zakončí boje v play off pro dva nejlepší týmy z každé skupiny.

Domů se Boleslavští navrátí v pondělí 4. září. Sezonu zahájí 14. září proti Bohemians.

Kádr Mladé Boleslavi pro turnaj ve Švédsku:

Brankáři: Lukáš Bauer, David Rytych

Obránci: Tomáš Novák, Petr Kološ, Jan Řehoř, Radim Křenek, Jan Jelínek, Filip Zakonov, Petr Krzyžanek

Útočníci: Petr Novotný, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust, Jakub Bína, Martin Rožnovják, Josef Pluhař, Jakub Gruber, Jiří Curney, Milan Tomašík, Radek Krajcigr, Jan Natov


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*