Překonají Pardubice hranici 2315 diváků? Foto: Sokol Pardubice, Český florbal
30. 8. 2017 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Pardubice chtějí vrátit domů divácký rekord

 



Během čtvrtka a pátka začíná jubilejní 25. ročník florbalové Superligy. Sokol Pardubice se netají ambicemi na postup do play off. Pardubický klub kromě premiérové účasti ve vyřazovací části cílí i na překonání diváckého rekordu.

Ten drží brněňští Buldoci z prosincového zápasu s Tatranem, který navštívilo 2315 diváků. Pardubičtí letos chtějí vrátit rekord zpět do města perníku.

„Budeme se o něj pokoušet v sobotu 16. září od 14 hodin v zápase proti Znojmu. Na tomto utkání pracujeme průběžně několik měsíců, spustili jsme odpovídající kampaň, připravujeme na české poměry nadstandardní zápasovou produkci a děláme opravdu všechno pro to, abychom vrátili rekord domů. Už nyní můžeme fanouškům slíbit to, že si ze zápasu odnesou náramný zážitek,“ uvádí manažer klubu Petr Musil v tiskové zprávě.

Během slavnostního zahájení zmíněného utkání na hřiště nastoupí sestava prvního zápasu Sokola v nejvyšší soutěži ze sezóny 2005/2006. Jejich osudy i mimo florbalové prostředí klub přiblíží v průběhu roku.

Dále také Sokol Pardubice představil nový projekt Klub ligových hráčů. Ten má za cíl ocenit všechny hráče, kteří za Pardubice nastoupili v nejvyšší soutěži.

„Chtěli jsme určitým způsobem vzdát hold všem hráčům, kteří kdy u nás hráli nejvyšší soutěž. Každý, kdo někdy nastoupil v našem dresu k zápasu nejvyšší soutěže, dostal unikátní číslo podle toho, kolikátým hráčem v pořadí se stal. Toto číslo pak od letošní sezóny zdobí dres každého hráče A týmu,“ říká sportovní ředitel klubu Martin Zozulák.


Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

  • Joe napsal:

    Škoda jen, že se musí chodit na všechna jiná lákadla než florbal. Ten totiž k vidění nebude.

Napsat komentář

*