Marek Dzierža a Jakub Novák. Foto: Ladislav Káňa Marek Dzierža a Jakub Novák. Foto: Ladislav Káňa
3. 9. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Českou Lípu a Ústí čeká domácí premiéra. Liberec pojede napravovat nezdar

 



Neděle v Superlize, to jsou další tři zápasy a všechno to mohou být dramata až do konce. Nováčci ukázali, že se nebojí a tentokrát hrají doma! Zůstane Česká Lípa stoprocentní? A získá Ústí první body? I o tom bude nedělní program nejvyšší české florbalové soutěže.

16:00 Česká Lípa – Otrokovice

Šok? Nováček vyloupil Ostravu? Kdo viděl zápas, musel uznat, že to bylo zasloužené. Severočeši naznačili, že body se s nimi i v nejvyšší soutěži budou dělat těžko. Nebylo to jen o defenzivě, naopak, Česká Lípa ukázala, že umí dávat góly a že posily typu Marka Dzieržy nebo Kamila Bříšky byly trefami do černého. Proti Panterům navíc budou mít k dispozici i Štěpána Slaného. Otrokovice doma zvládly duel s Ústím vítězně, ale de facto celý zápas odehrály na dvě pětky, což mohlo vzít síly. Pantery navíc čeká dlouhá cesta na hřiště natěšeného nováčka…

17:00 Ústí – Pardubice

Ústí jako jediný z nováčků v prvním kole nebodovalo, ale v Otrokovicích předvedlo snaživý výkon, ze kterého může v dalších zápasech čerpat. Na nejvyšší soutěž se pod Střekovem čekalo 14 let, a tak by i návštěva v hale na Slunetě mohla být hodně slušná. Zvlášť, když přijedou Pardubice, které se pyšní skalpem Tatranu.

17:00 Brno – Liberec

Na Vodové se odehraje duel zklamaných. Liberci se vstup do sezony vůbec nepovedl, dostal lekci z produktivity i protiútoků v podobě 9 gólů od Znojma. Brno zase ztratilo skvěle rozehraný zápas s Chodovem. Proto se hlavně od Severočechů očekává daleko zodpovědnější výkon s důrazem na defenzivu, zvlášť když hrají venku. Buldoci nemají důvod měnit sestavu, možná jen v brance tentokrát dostane prostor Filip Kuhn.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*