Vítkovičtí trenéři Pavel Brus a Jan Vavrečka. Foto: Vlaďka Zoubková Pavel Brus s Janem Vavrečkou se opět sejdou v jednom týmu, nyní jako hráči. Foto: Vlaďka Zoubková
23. 9. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Vítkovice slaví 25 let existence na zimním stadionu s Tatranem, přijedou legendy

 



Vítkovický oddíl na sobotu připravil velkou oslavu čtvrtstoletí od svého založení. Na palubovce zimního stadionu v Ostravě-Porubě proběhne velká show, která obsahuje hned tři utkání. Kromě zápasů Tipsport Superligy a Extraligy žen se jako asi největší tahák uskuteční souboj legend Vítkovic a střešovického Tatranu.

Celá akce nese podtitul „Souboj šampionů,“ a v jejím rámci se odehrají především tři hlavní zápasy: své síly změří extraligové ženy, kdy domácí Vítkovice vyzvou Tatranky jakožto nováčka v elitní soutěži, následovat bude „Souboj legend,“ a jako poslední přijde v 18.00 na řadu utkání Tipsport Superligy.

Právě utkání legend by mělo být největším tahákem: na jednom hřišti se proti sobě postaví například současný trenér reprezentace juniorek Tomáš Martiník, trenér superligového celku Pavel Brus nebo spolukomentátor ČT Michal Rohel, na straně Tatranu pak přislíbily účast takové kalibry jako Vladimír Fuchs, Jan Zahalka, Petr Pajen nebo švédský legionář Johan von der Pahlen.

Program
14.00 – zápas Extraligy žen
16.00 – souboj legend
18.00 – zápas Tipsport Superligy


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*