1. 2. 2013 Reprezentace - Junioři (0) KOMENTÁŘŮ

Junioři začali desítkou s Polskem

 



Juniorská reprezentace zahájila turnaj Polish Cup vítězstvím 10:0 nad domácím výběrem. Českým mladíkům ani nevadilo, že do utkání naskočili rovnou z autobusu.

Ve čtvrtek večer totiž pět členů výběru ještě hrálo finále Poháru České pojišťovny a zbytek týmu trénoval v Praze.
„Cesta byla náročná, do haly jsme dorazili hodinu a půl před zápasem a kluci byli dost rozlámaní. Přesto jsme úvodní duel zvládli bez větších problémů a vzhledem k okolnostem můžeme být spokojeni,“ říká Jiří Kysel, jeden z trenérů výběru.

Juniorka nakonec vyhrála s nulou a dařilo se nejen gólmanovi Výtiskovi, který si připsal 18 úspěšných zákroků.
„Střelecky se prosadily všechny formace, zapojili jsme 18 hráčů do pole,“ dodal trenér Kysel. Volno pro úvodní zápas dostali Mendrek, Pražan a gólman Jurčík, kteří v předvečer duelu hráli pohárové finále. Filip Chmelíček ale nastoupil a otevřel skóre. Češ dali nakonec deset gólů.

Večer od 18 hodin hrají junioři se Švýcarskem.

Česko – Polsko 10:0 (4:0, 2:0, 4:0)
Branky a nahrávky:
9. a 47. Chmelíček (Kisugite, Kieler), 18. a 29. Kopecký (na obě Gruber), 12. Kolísko (Bezděčík), 10. Gruber (Řehoř), 28. Perušič (Bezděčík), 46. Nushart (Valeš), 50. Šebesta, 56. Šešulka (Nushart). Vyloučení: 1:1. Bez využití. Rozhodčí: Larinovs a Gross (Lotyšsko).

Sestava: Výtisk – Jelínek, Řehoř, Kisugite, Šešulka, Perušič, Bezděčík, Šebesta – Ta. Chroust, Kopecký, Jan Kolísko – Chmelíček, Valeš, Brejcha – Gruber, Sládeček, Kieler – Nushart, Fiala.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*