Tomáši Regulymu řekla jeho přítelkyně Lucia florbalové ano. Foto: Tomáš Ferenčík - sme.sk
16. 10. 2017 Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

VIDEO: To je frajer! Kapitán Nižné se bude ženit, přítelkyně řekla ano mezi mantinely

 



Netradiční dohru mělo utkání slovenské mužské nejvyšší soutěže mezi Nižnou a Záhorskou Bystricou. Souboj dvou dosud neporažených týmů skončil vysokým vítězstvím Nižné 11:2, vzápětí se ale stal téměř nepodstatným. Tím pravým vítězem se totiž stal kapitán domácích Tomáš Reguly, který s kyticí květin poklekl před svou přítelkyní Luciou a za aplausu nadšených fanoušků úspěšně vyslovil žádost o ruku. Přiložená videa snad nepotřebují komentář.

Nižná sportovní žádosti o ruku dost možná přitahuje. Loni v listopadu totiž podobný kousek předvedl hráč tamního FK Nižná Ľubomír Vajdečka, který před utkáním páté nejvyšší soutěže požádal o ruku dokonce sudí Petru Lepáčkovou. Zamilovanému páru, jenž měl mimochodem v sobotu svatbu, blahopřála dokonce sama FIFA.

Reguly o shodě samozřejmě věděl. „Abych řekl pravdu, tak to spolu úzce souviselo,“ usmívá se. „Zmíněnému utkání, při kterém můj spoluhráč z fotbalu Ľuboš požádal o ruku rozhodčí Petru, jsem byl přítomen a odtud čerpal motivaci pro naše zásnuby s Luckou. To, že se tak stalo v den jejich svatby, je jen náhoda,“ prozradil pro Florbal.cz Tomáš Reguly.

Účastníkovi světového šampionátu juniorů z roku 2013 a akademického mistrovství o tři roky později se tak v sobotu splnil sen. „Florbal je sport, ke kterému mám od mala nejblíže, je to moje srdcovka a věděl jsem, že pokud k tomu dojde, tak to bude v kruhu nejbližších a v situaci, která bude spjatá s florbalem, protože takový byl můj sen,“ vypráví produktivní útočník.

Překvapení pro sympatickou blondýnku se začalo chystat v pondělí. „Nad zásnubami jsem přemýšlel delší dobu a věděl jsem, že časem přijdu na to, kdy bude ta správná chvíle,“ popisuje. „Přišlo to na mě v pondělí a prakticky do soboty jsem plánoval a zařizoval,“ usmívá se.

Zveřejnil(a) Stanislava Zimániová dne 14. říjen 2017

Do tvrdošínské haly tak v sobotu přišel už s prstýnkem pro svou budoucí nevěstu, která při utkání obsluhovala časomíru. Myslel na zlomový životní moment celé utkání? „Ano. Abych pravdu řekl, tak zápas si ani nepamatuji, vím jenom, že v jeho průběhu jsem byl šťastný za každého hráče na ploše,“ řekl sme.sk. „Snažil jsem se na to nemyslet, ale kdykoliv jsem nehrál, ať už to bylo na střídačce nebo v šatně, neustále mi hlavou běželo, jak pokleknu a podívám se Lucce do očí,“ přiznal upřímně.

Zveřejnil(a) Stanislava Zimániová dne 14. říjen 2017

V pátek třiadvacetiletý útočník vsítil hattrick, jeho tým vyhrál a navíc se bude ženit. „Nikdy jsem nebyl šťastnější,“ říká dojatě. „To, co se dělo v sobotu, bylo pro mě jako z pohádky: přišlo hodně diváků, kamarádů, rodina, byla neskutečná atmosféra, tým předvedl skvělý výkon a nakonec mi Lucka řekla ano. Následovaly krásné oslavy až do rána,“ vypočítává budoucí ženáč. „Na tento den nikdy nezapomenu a přeji každému, ať v jeho životě přijde chvíle, kdy bude tak šťastný jako já,“ sympaticky uzavřel Tomáš Reguly.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*