Karlovy Vary se pomalu, ale jistě stávají další florbalovou baštou. FOTO: Facebook Hurrican Karlovy Vary Karlovy Vary se pomalu, ale jistě stávají další florbalovou baštou. FOTO: Facebook Hurrican Karlovy Vary
8. 11. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Karlovy Vary oslaví výročí superligovým florbalem!

 



Florbalový klub Hurrican Karlovy Vary slaví v tomto roce již 20 let svého působení. Při příležitosti oslav založení klubu si florbalisté pro své fanoušky a všechny sportovní nadšence připravili několik akcí. Tou nejvýznamnější bude superligový zápas mezi Spartou a Ústím.

V sobotu 11. listopadu 2017 budou Karlovy Vary opět po téměř dvou letech svědky superligového florbalu. Tento florbalový svátek se uskuteční v Hale míčových sport. Na programu bude duel 11. kola Tipsport Superligy mezi Spartou Praha a Florbalem Ústí. Tradiční superligový tým vyzve ambiciózního nováčka soutěže.

Naposledy utkání florbalové Superligy v Karlových Varech navštívilo téměř 1000 diváků. Podaří se tuto hranici překonat? Pořadatelé věří, že ano. Už jenom proto, že celá akce je určena jak pro širokou sportovní veřejnost, tak pro rodiny s dětmi. Jedni si přijdou zafandit a podpořit smysl celé akce, druzí naopak mohou prožít hezké rodinné odpoledne.

Významnou součástí oslav 20. výročí založení oddílu budou totiž také kvalitně obsazené dětské turnaje ve třech kategoriích (sobota – neděle) a zápas 1. ligy mužů mezi domácími Hurrican
a pražskými Black Angels. Více informací o celé akci můžete získat na webu (www.florbalkv.cz) nebo Facebooku (www.facebook.com/florbalkv).

V krátkém představení dvacetiletého působení karlovarského florbalového klubu je nutné zmínit překonání mnoha milníků. Úspěšné působení v 1. lize florbalu mužů. Obrovský nárůst hráčské základny. Florbal zde hrají chlapci a děvčata již od pěti let. Organizační tým, kde působí více než 30 trenérů, vedoucích a florbalových nadšenců. Vysoká návštěvnost florbalových zápasů. Jednou větou shrnuto – florbal ve Varech prostě táhne a baví.

V Karlových Varech se bude hrát superliga!


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*