Bulldogs Brno se letos opět představí v Hodoníně. Foto: Martin Dvořák Bulldogs Brno se letos opět představí v Hodoníně. Foto: Martin Dvořák
13. 11. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Florbalová Superliga podruhé v Hodoníně! Bulldogs se v pátek utkají s Vítkovicemi

 



V Hodoníně se podruhé dočkají superligového utkání. Na státní svátek 17. listopadu se zde opět střetnou brněnští Bulldogs, kteří prozatím hledají ten správný rytmus, a vicemistr z Vítkovic. V dresu Brňanů se představí i hodonínský Václav Černoch, který letos patří k tahounům týmu, a slovenský reprezentant, trenér mládeže Florbalu Hodonín a skalický rodák Lukáš Mráz. Začátek utkání je ve 20 hodin, již od 18:00 však bude probíhat autogramiáda a doprovodný program.

Pátek bude probíhat v duchu velké florbalové show – připraveny budou fotokoutek, soutěže o ceny nebo florbalový obchůdek. Součástí programu bude i vystoupení taneční skupiny Sweeties. Celou akci bude moderovat brněnský moderátor FREE rádia Libor Červínek.

Milovníci Bulldogs se mohou těšit i na fanshop. „Loni dorazilo do Hodonína 752 diváků. Letos chceme atakovat hranici návštěvnosti okolo tisíce. Vstupné bude jako loni – děti do 15 let zdarma, ostatní za symbolickou padesátku nebo dvě eura. Věřím, že si to všichni velmi užijí a do ochozů dorazí spousta lidí. Těším se, že se Hodonín opět stane epicentrem florbalu na Slovácku,“ říká hlavní organizátor a promotér utkání Jiří Wagner.

Hlavním organizátorem utkání je společnost Hodonín Sports Events a florbalový klub Florbal Hodonín. „Chceme přivést 1000 návštěvníků, ukázat dětem a rodičům florbal na té nejvyšší úrovni, dobře se pobavit, udělat show i pro kluby a uspořádat největší akci v hodonínské hale v letošním roce. Snad se nám to povede,“ dodává Wagner.

Utkání začíná ve 20:00. Hala bude pro všechny milovníky florbalu otevřena od 18 hodin. Vstupenky se dají také rezervovat na e-mailu info@florbalhodonin.cz. Více informací o utkání lze získat na www.florbalhodonin.cz.

Loňská autogramiáda hráčů v Hodoníně. Foto: Bulldogs Brno

Loňská autogramiáda hráčů v Hodoníně. Foto: Bulldogs Brno


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*