Vítkovice s Ostravou si to rozdají ve šlágru programu Foto: Ladislav Káňa - fbcostrava.cz
19. 3. 2018 Extraliga žen (2) KOMENTÁŘŮ

Čeká nás repríza loňského semifinále, Vítkovice si zvolily derby s FBC

 



Stejné složení a také totožné semifinálové dvojice jako loni si to rozdají o místenky v prvním ostravském Superfinále. Ženy Vítkovic totiž nepřekvapily a za soupeřky si zvolily rivalky z FBC Ostrava. Jestliže první série bude bitvou o Ostravu, v té druhé se o vládu nad Prahu 11 utká Ivanti Tigers s Chodovem.

Všechny čtyři série skončily v nejkratším možném čase, proto nebylo třeba s volbou čekat. Potvrdily se papírové předpoklady, že Vítkovice jako vítěz základní části zvolí derby s FBC, čímž se také utvoří dvojice Ivanti Tigers – Chodov, což se také stalo.

Zároveň to znamená, že ostravští fanoušci budou mít v ženském Superfinále tým ze svého města, totéž již nyní mohou říct v Praze, fanoušci florbalu z Prahy budou muset ovšem na Superfinále poprvé v české historii cestovat do ostravské OSTRAVAR Arény.

Loňské semifinálové série skončily vítězstvím Vítkovic 4:0 a pozdější mistryně zvítězily 4:3 nad Chodovem.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Blazek. K napsal:

    Blahopreji olomouci k zachrane hned v prvnim kole. Vyhra byla zaslouzena ikdyz to bylo hlavne o vasi golmance. Myslim ze to byl hlavni klic k uspechu a nebyt ji tak i za celou sezonu jste byli nekde jinde . Jen mozna by to chtelo od klubu vice pokory a rozmysleni toho co napisete. Pokud se nepletu tak jste hrali o zachranu tak ze to bylo o setrvani v extra . Vase puvodni prohlaseni 4 misto je tomu vzdaleno. No a kde vyhrala cholinska? Po zakladni casti 41 a playdown byla 2. Tim nechci snizovat jeji kvalitu je to vyborna hracka ktera rozhodla u nas sobotni utkani a to pry nemela prijet. Preji hodne stesti v pristi sezone snad se s vama utkame….

    • petr napsal:

      neres uz olomouc ta tu byla probrana mnohokrat. Olomouc je dukazem toho, ze ikdyz mas v tymu hracky ktere by mely hrat o 4-6 misto a nemas k tomu potrebne vedeni a manazery tak jsi odsouzen do kose o zachranu jak pisi ….jen s tou cholinskou je to tedy vazne pravda ze mela jet hrat junky???

Napsat komentář

*