Tereza Urbánková Foto: Martin Flousek - xflorbal.cz Tereza Urbánková Foto: Martin Flousek - xflorbal.cz
20. 4. 2018 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Očekávám agresivní hru soupeře, využijeme semifinálovou zkušenost, říká Urbánková

 



Terezu Urbánkovou nečeká v sobotu snadná role. Jako kapitánka povede v Ostravě Chodov vstříc Superfinále s Vítkovicemi, tedy proti týmu, ve kterém sbírala první extraligové zkušenosti. V rozhovoru na oficiálních webových stránkách svého týmu prozradila, že domácí Superfinále je pro ni speciální take díky vlastní matce.

Každý vzájemný zápas mezi ženami Vítkovic a Chodova byl v dosavadním průběhu této sezony jiný. Nejprve Chodov potvrdil roli tehdy nejlepšího týmu extraligy a vysoko zvítězil na domácí palubovce, následně Vítkovice před Vánoci zvítězily s nulou a ve vyrovnaném souboji získaly Pohár České pojišťovny.

Oba týmy se tak velmi dobře znají. „Z průběhu sezóny o Vítkovicích moc dobře víme, jaké obtíže nám mohou přivodit. Ale naše taktická příprava je důkladná a záleží jen na našem předvedeném výkonu,” řekla pro web Chodova Tereza Urbánková.

Recept na výhru je podle Urbánkové zřejmý. Nečeká nás dlouhá série, ale jeden jediný zápas, který rozhodne. „Věřím, že se nám zkušenost ze semifinále promítne v sobotním duelu. Očekávám agresivní styl hry ze strany Vítkovic, ale my zase umíme výborně proměňovat brejky a zlepšila se nám také hra na míčku,” varuje do Vítkovic.

Jak již bylo řečeno, pro Urbánkovou jde o návrat domů. „Letos to pro mě znamená opravdu hodně, protože mohu sezónu zakončit nejen s týmem, ale i s obrovskou podporou mé rodiny a dokonce v hale, kterou ze všeho nejlépe zná do posledního šroubku moje maminka – projektantka,” zakončila Tereza Urbánková.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*