Milan Meliš. Foto: Martin FLOUSEK / www.ceskyflorbal.cz
24. 4. 2018 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Změny v české i švédské nominaci na EFT

 



Dvě změny udělal pro nadcházející EFT v Brně realizační tým v čele s Petrim Kettunenem. Matěje Jendrišáka a Tomáše Sýkoru nahradí Milan Meliš z Tatranu Střešovice a Martin Tokoš z Vítkovic. Ke změně sáhla i švédská reprezentace, dvojici Nilsson a Enström zastoupí Stenberg a Winroth. 

Zdravotní důvody nepustí Matěje Jendrišáka ze švédského Linköpingu a Tomáše Sýkoru z Chodova na domácí EFT. Na turnaji, který se koná tento víkend, se tak objeví Milan Meliš a Martin Tokoš.

Tatranský útočník si v letošní sezóně připsal za Tatran 40 bodů včetně utkání play off. Za českou reprezentaci byl i na posledním EFT ve švýcarském Kirchbergu. Martin Tokoš nasbíral v lize o čtyři body méně, v posledním utkání nestačil Vítkovicím jeho hattrick na mistrovský titul.

Švédsku budou chybět dva hvězdní hráči – Rasmus Enström a Kim Nilsson. V týmu je nahradí dva aktuální vítězové švédské Superligy ze Storvrety – Henrik Stenberg a Niklas Winroth. Došlo také ke změně v brankovišti, brankáře Viktor Klintstena ze Storvrety musel nahradit Måns Parsjö Tegnér z Dalenu.

Kim Nilsson. Foto: Martin FLOUSEK / www.ceskyflorbal.cz


Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*