Pavel Skazko se svým realizačním týmem u německé reprezentace juniorek. Foto: tatranflorbal.cz
30. 7. 2018 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Tatranky v extralize nakonec povede trenér německých juniorek Pavel Skazko

 



Miroslav Vybíral má svého nástupce v pozici hlavního trenéra ženského extraligového týmu Tatranu Střešovice. Poměrně nečekaně se jedná o Pavla Skazka, který v posledních letech působil především u německé reprezentace juniorek, jinak je ale dlouholetým tatranským trenérem a v nové pozici nakonec nahradí Jiřího Uhra. V extraligovém týmu bude šéfovat několika florbalistkám, se kterými spolupracuje také u německé reprezentace.

Po odchodu Vybírala, který bude nově působit ve švýcarském Thurgau vedl tým Jiří Uher, z osobních důvodů se ale rozhodl pro odchod. Do prvního extraligového zápasu tak Tatranky povede Pavel Skazko. „Jsem rád za příležitost a důvěru. Na Tatranu už nějaký čas jsem, takže vím, co mě čeká a moc se na to těším,“ uvedl na webu Tatranu nový hlavní trenér.

Toho čeká zajímavá dvojrole, u německé reprezentace juniorek totiž spolupracuje s Eliškou Drbalovou, Annou Válkovou a Lucií Chaloupkovou. Trenér, který měl původně působit v Tatranu u týmu juniorek, má plnou podporu šéftrenéra Jiřího Jakoubka. „Pavel byl pro nás vzhledem k jeho dlouhodobé propojenosti s Tatranem jasná volba a věříme, že spolu s týmem dokáže splnit cíle, které byly před startem letní přípravy nastaveny,“ řekl.

Angažmá Pavla Skazka nabízí ještě jednu zajímavou odbočku. Skazko nadále pokračuje u německých juniorek, o místo hlavního trenéra slovenských děvčat se naopak uchází Miroslav Vybíral, jehož protikandidátem je další český trenér Jiří Typl.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*