Brno ani na potřetí nebodovalo. Foto: Tatran Střešovice, Český florbal
14. 9. 2018 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Marek Beneš dirigoval výhru Tatranu, Střešovice jsou průběžně na prvním místě

 



Střešovice splnily v předehrávce úlohu favorita a připsaly si výhru i ve třetím utkání. Buldoci naopak po jasné prohře 3:9 zůstávají nadále poslední. V zápase se blýskla tatranská první pětka, pět bodů si připsal Marek Beneš, příliš pozadu nezůstali ani Meliš s Langerem. Tatran se díky výhře posunul do čela tabulky.

TATRAN STŘEŠOVICE – BULLDOGS BRNO 9:3 (3:1, 2:1, 4:1)

Branky: 5. Marek Beneš (Langer), 18. Tlapák (Váňa), 19. Meliš (Marek Beneš), 22. Langer (Jak. Kolísko), 33. Jak. Kolísko (Marek Beneš), 46. Meliš (Sládeček), 47. Marek Beneš (Langer), 51. Marek Beneš, 54. Langer (Meliš) – 15. Pešák (Pešek), 22. Koláčný (Šomodi), 60. Žák (Černý). Rozhodčí: Drápal a Pospíšil. Vyloučení: 3:1. Využití: 1:1. Diváci: 132.

Marek Beneš v nové sezóně potvrzuje roli nejdůležitějšího hráče Tatranu a i ve třetím utkání byl hlavní útočnou zbraní. Střešovický útočník jako první otevřel skóre zápasu, hosté z Brna se ale ze začátku drželi na dostřel.

Z prvních dvaceti minut si Buldoci odnášeli hratelný výsledek 1:3, po pauze navíc snížili na rozdíl jediné branky. Schovanou střelou se z velké vzdálenosti prosadil Petr Koláčný. 

Střešovice si ale s klíčovým okamžikem zápasu poradily zkušeně a Filip Langer přichystal rychlou odpověď po spolupráci s Jakubem Kolískem. Po dalších deseti minutách Tatran odskočil na rozdíl další branky a utkání začalo nabírat jasný směr.

Třetí třetině už jednoznačně dominovali domácí, kteří přidali další čtyři branky. Kosmetickou tečku za zápasem udělali Buldoci po brejku v poslední minutě, kdy snížili na konečných 3:9. Marek Beneš se v zápase přímo podílel na pěti brankách a dostal se do vedení bodování soutěže. Po čtyřech bodech si připsali Milan Meliš a Filip Langer.

Střešovice čeká další prověrka v neděli na hřišti Otrokovic, Brno zavítá do haly Bohemians.

Radost Milana Meliše a Jakuba Kolíska. Foto: Tatran Střešovice, Český florbal


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*