Florbalistky Ostravy čeká domácí premiéra, Bohemians pak zápas s Ivanti Tigers. Foto: FbŠ Bohemians
28. 9. 2018 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Preview: Láká souboj Bohemians s Ivanti Tigers, jak se povede Liberci?

 



Extraliga žen si na sváteční víkend naplánovala hned dvě pokračování. První se uskuteční v pátek, druhé pak v neděli. Den české státnosti přinese například duel mezi Ivanti Tigers a Bohemians, poprvé se doma představí vedoucí Ostrava a na závěr se spolu utkají Střešovice s Libercem.

Program 4. kola Extraligy žen:

FbŠ Bohemians – Ivanti Tigers Jižní Město
14.00, SH Děkanka
Hned úvodní utkání svátečního kola by typologicky mohlo být šlágrem. Bohemians určitě cítí, že Ivanti Tigers je o něco zranitelnější než v minulých letech, její vlastní výsledek s Ostravou je prakticky totožný. Na druhou stranu kvalita Ivanti Tigers by měla pořád být o něco vyšší. Dočkáme se překvapení?
Tip Florbal.cz:
Výhra Ivanti Tigers v základní hrací době

1. SC TEMPISH Vítkovice – FBS Olomouc
15.00, SC Dubina Ostrava
Zápas, který by především mohl být pikantní pro Lenku Kubíčkovou, pokud proti klubu, jehož je legendou, nastoupí. Hanačky se jistě nedají zadarmo, přesto je favoritem vítkovický oddíl, kterému by měla pomoci přeci jen vyšší hráčská kvalita.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic v základní hrací době

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň
15.00, SH Jižní Město
Chodov je v tomto zápase jednoznačným favoritem. V minulém kole zvládl exponovaný zápas s Vítkovicemi, Plzeň sice opět ukázala, že nejvyšší soutěži má co nabídnout, přesto na první body stále čeká. A s největší pravděpodobností bude čekat dál, protože ztráta Chodova by byla velkou senzací.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova v základní hrací době

FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA – K1 Florbal Židenice
18.00, ČPP Aréna Ostrava
Teprve ve čtvrtém pokračování nejvyšší ženské soutěže se vedoucí Ostrava představí doma a vyzve Židenice, které naposledy získaly první body za výhru nad Libercem. V domácí premiéře by měla potvrdit roli favorita, ačkoliv Židenice rozhodně nedají svou kůži zadarmo a už několikrát proti papírově silnějším týmům potvrdily, že umí podat výkon na hranici možností.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ostravy v základní hrací době

Crazy girls FBC Liberec – Tatran Střešovice
19.00, SH ZŠ Dobiášova Liberec
Liberec v minulém kole podlehl Židenicím, Tatran sice vyhrál úvodní třetinu souboje s Ivanti Tigers, ale nakonec vysoko podlehl a navíc utrpěl ztrátu Elišky Drbalové. Právě její zdravotní stav může být klíčovým ukazatelem na miskách vah tohoto utkání. Každopádně by se mělo jednat o vyrovnaný duel, který budou rozhodovat maličkosti.
Tip Florbal.cz:
Výhra Tatranu v základní hrací době

KM automatik FBK Jičín – Panthers Praha
20.00, Sportovní areál Jičín
Na úplný závěr svátečního florbalového menu by se mohl podávat velmi zajímavý zápas. Jičín v minulém kole ukázal, že pro týmy, se kterými by se měl měřit, umí být nebezpečný, hráčky Panthers sice proti Plzni potvrdily roli favorita, ale s výkonem spokojenost nepanovala. Dá se očekávat, že v Jičíně to bude velká řež.
Tip Florbal.cz:
Výhra Panthers v základní hrací době


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*