Florbalistky Bohemians čeká souboj s Panthers, Jičín se postaví Ostravě. Foto: FbŠ Bohemians
28. 10. 2018 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Preview: Mezi Bohemians a Panthers jde o pátou příčku, Židenice jedou do Plzně

 



Florbalové soutěže pokračují také na výročí vzniku samostatného Československa, další zápasy se tak odehrají rovněž v ženské extralize. Jičín se postaví Ostravě, zajímavý zápas bude k vidění v Plzni, kam přijedou Židenice a celé kolo zakončí souboj o pátou příčku mezi Panthers a Bohemians.

Program 9. kola Extraligy žen:

FBŠ SLAVIA Fat Pipe Plzeň – K1 Florbal Židenice
16.00, Slavia VŠ Plzeň
Židenice se zatím v sezoně trápí, Plzeň naposledy obdržela osmnáct branek od Ivanti Tigers. Navíc se brněnské florbalistky dostávají do těžké pozice: na osmou Olomouc ztrácí již pět bodů, navíc je v následujících dvou kolech čekají dva elitní týmy. Na druhé straně Plzeň nemá moc co ztratit: s play down se víceméně počítá a v Plzni to měly už hodně těžké například florbalistky Panthers.
Tip Florbal.cz:
Výhra Plzně v základní hrací době

1.SC TEMPISH Vítkovice – Crazy girls FBC Liberec
16.00, SH SAREZA Ostrava
Liberec utržil těžký direkt od Jičína, nyní jej čeká dlouhá cesta do Ostravy. Vítkovice nebudou ve známém domácím prostředí, proti nim může hrát také fakt, že je nyní nečeká tak exponované utkání. Nicméně roli favorita zápasu by měly bezpečně potvrdit.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic v základní hrací době

KM automatik FBK Jičín – FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA
17.00, Sportovní areál Jičín
Jak již bylo řečeno u předchozího utkání, Jičín slaví nečekaně vysokou výhru nad Libercem. Ostrava sice v poslední minutě ztratila derby, přesto jede do města pohádek v roli jednoznačného favorita. Nicméně bude zajímavé sledovat, jestli si domácí tým okolo kapitánky Žůrkové vyšlápne po Panthers na dalšího favorita.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ostravy v základní hrací době

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – Tatran Střešovice
17.00, SH Jižní Město
Chodov podstoupil po Ostravě další těžkou zkoušku s Bohemians, Střešovice navíc v sobotu získaly bod proti Panthers. Dá se očekávat, že Tatranky budou tvrdě bojovat, avšak chodovská vítězná série by se neměla zastavit.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova v základní hrací době

FBS Olomouc – Ivanti Tigers Jižní Město
17.00, SH Čajkaréna Olomouc
Olomouc má za sebou sérii dvou výher, nicméně nyní proti sobě má velmi silného soupeře. Ivanti Tigers je navíc střelecky při chuti, což nedávno poznaly celky Nového Strašecí a Plzně. Pražanky jsou jednoznačným favoritem zápasu, výsledek Bohemians je ale musí varovat ohledně případného podcenění soupeře.
Tip Florbal.cz:
Výhra Ivanti Tigers v základní hrací době

Panthers Praha – FbŠ Bohemians
18.00, STODOLA Aréna Střešovice
Sváteční kolo uzavře jeden z nejzajímavějších duelů. Panthers se vrací domácího prostředí z loňské sezony, v sobotu si pak svěřenkyně hlavního trenéra Jenšíka připsaly dva body za výhru v prodloužení nad Tatranem. Florbalistky Bohemians naopak v pátek dokázaly potrápit Chodov a návrat na správnou vlnu budou chtít potvrdit právě v souboji o páté místo.
Tip Florbal.cz:
Výhra Bohemians v základní hrací době


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*