Marek Pixa se dvěma góly podílel na výhře 7:2. Foto: Sparta Praha, Český florbal
20. 12. 2018 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Spartě se po reprezentační pauze nedaří, Tatran v derby zvítězil 7:2

 



Spartě hrubě nevychází zápasy po reprezentační pauze, po prohře 2:7 s Tatranem si připsala druhou porážku v řadě. Znovu navíc vstřelila pouze dva góly. Sparta sice nadále drží druhé místo se stejným počtem jako první Boleslav, na záda se ale začínají tlačit Vítkovice. Oba soupeři mají zápas k dobru.

Tatran měl po nedělní ztrátě s Vinohrady co napravovat, právě ztráty se slabšími soupeři pražský celek sráží v cestě za lepší příčkou. V dobrém rozpoležení nešla do zápasu ani Sparta, kterou v pondělní dohrávce deklasovali Bohemians.

Nepřesvědčivý výkon podala Sparta i dnes, už ve třetí minutě otevřel skóre Jakub Kolísko. Hosté navíc využívali i další šance, během první třetiny přidali ještě dvě branky. Sparťanům naopak k brance nepomohla ani přesilovka.

Postupem času domácí přeci jen chytili dech a začali ztrátu dotahovat. Ale ve chvíli, kdy se dostali zpět na rozdíl dvou branek, přišla blesková odpověď z hole Tomáše Váni a Střešovice si opět pojistili vedení. Na tuto rychlou odpověď už Sparta zareagovat nedokázala a musí před pauzou skousnout druhou porážku v řadě během pár dní.

I přes prohru ale nadále zůstává na druhém místě, Tatran drží šestou pozici.

Tatran je i přes výhru na 6. místě. Foto: Sparta Praha, Český florbal

PŘEDEHRÁVKA 17. KOLA:

ACEMA SPARTA PRAHA – TATRAN STŘEŠOVICE 2:7 (0:3, 1:1, 1:3)

Branky: 33. Svatoš (Ujhelyi), 47. Košir (Svatoš) – 3. Jak. Kolísko (Sládeček), 6. Kreysa (Ullmann), 15. Pixa (Langer), 31. Švéda (Slavík), 48. Váňa (Jak. Kolísko), 51. Tlapák (Langer), 58. Pixa (Langer). Rozhodčí: Černý a Janoušek. Vyloučení: 1:3. Využití: 1:0. Diváci: 252.

Sestřih zápasu:


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*