Otrokovičtí v důležitém zápase získali tři body. Foto: Hu-Fa Panthers Otrokovice, Český florbal Otrokovičtí v důležitém zápase získali tři body. Foto: Hu-Fa Panthers Otrokovice, Český florbal
7. 1. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Otrokovice porazily v dohrávce Ostravu a jsou zpátky v top osmičce

 



Otrokovice v dohrávce 18. kola Tipsport Superligy zdolaly ostravské FBC před televizními kamerami 5:3 a díky zisku tří bodů poskočily na sedmé místo tabulky. Naopak Ostrava si připsala už šestou porážku v řadě a na účast v play off nyní ztrácí dva body.

Dvěma góly se na výhře panterů podílel Matěj Kostka, naopak hostům nestačily ani dvě trefy reprezentačního obránce Jiřího Bauera ze samého závěru zápasu. Bauer už tak pouze zkorigoval skóre.

„Dnes jsme hráli dobře v obraně, samozřejmě s občasnými výpadky, určitě se nám zlepšila rozehra. Musíme se soustředit na proměňování šancí, kterých jsme měli opět hodně,“ zhodnotil duel kouč vítězů Michal Kvapil.

„Měli jsme špatný nástup do zápasu. Postupem času jsme se dostávali do utkání, bohužel jsme ale nebyli schopní zakončit ani vyložené šance. Dnes rozhodla produktivita. Obecně nás v poslední době sráží hloupé individuální chyby, pak se zbytečně trápíme. Pokud zapracujeme na zodpovědnosti, začneme opět vyhrávat,“ doufá trenér Ostravy Karel Ševčík.

Dohrávka 18. kola Tipsport Superligy:

Panthers Otrokovice – FBC Ostrava 5:3 (2:0, 2:1, 1:2)

Branky: 4.Vykopal (Szweda), 17.Kittel (Pešat), 25.Kostka (Zapletal), 38.Kostka (Kittel), 55.Zapletal (Pešat) – 26.Sládek (Šindler), 57. J. Bauer (Šindler), 59. J. Bauer (Juhaňák). Rozhodčí: J. Filipčík, O. Filipčík. Vyloučení: 3:1. Využití: 1:0. Diváci: 446.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*