Domácí zaspali první třetinu. Foto: TJ Znojmo, Český florbal
14. 1. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pardubice přestřílely před zraky školáků v dohrávce Znojmo 9:8

 



Dohrávka před školním publikem přinesla gólově bohatý zápas. Znojmo na domácí půdě nezvádlo úvodní dějství, po kterém už pouze dotahovalo. Pardubice náskok udržely a po vítězství 9:8 drží naději na play off, Znojmo je naopak se sedmibodovou ztrátou na Českou Lípu poslední.

Znojemští přitom do utkání vstoupili povedeně, o první branku se postaral v sluncem zalité hale Jan Novák. Od deváté minuty ale domácí naprosto odpadli z utkání a hned pětkrát v řadě inkasovali. Alespoň naději na obrat vykřesal ve 20. minutě Petr Čihal.

Druhá třetina už byla z pohledu obou týmů vyrovnanější, domácí se však ani po dalších dvaceti minutách nedostali blíže než na rozdíl tří branek.

Florbalisté Znojma se ale přeci jen postarali o zdramatizovaní, když krátce po začátku třetí třetiny snížili Horák a Čihal na 7:8. Vyrovnávací branka se ukázala jako nejtěžší oříšek, Znojmu nepomohla ani přesilová hra. Snahy domácích nakonec srazila chyba v rozehrávce, kterou potrestal Přemek Pakosta vítěznou brankou. Jiří Salava v závěru už pouze snížil na 8:9.

Znojmo zůstává po prohře osamocené na poslední příčce, pořadí ostatních týmů ze spodku tabulky je naopak po tříbodové výhře Pardubic vyrovnané.

Znojmo už ve třetí třetině ztrátu nedohnalo. Foto: TJ Znojmo, Český florbal

DOHRÁVKA 20. KOLA:

TJ ZNOJMO – SOKOL PARDUBICE 8:9 (2:5, 3:3, 3:1)

Branky: 3. Novák (Šindelář), 20. Čihal (Kladivo), 23. Horák (Salava), 26. Salava (Kriš), 32. Novák (Kucharič), 41. Horák (Ďuriška), 42. Čihal (Horák), 60. Salava (Horák) – 9. Petr (P. Pakosta), 10. Kourek (Zozulák), 13. Zozulák (TS), 16. Kaluža (Škeřík), 18. Dlesk (Formánek), 23. Petr (Janeček), 32. Zozulák (Dlesk), 32. Petr (Janeček), 58. P. Pakosta. Rozhodčí: Drápal a Pospíšil. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. Diváci: 672.


Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*