Tatran oplatil Liberci nedávnou porážku z poháru. Foto: Tatran Střešovice, Český florbal
28. 1. 2019 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Tatran si v Plzni poradil s Libercem 7:4

 



Střešovice potvrdily formu z minulého týdne a po výhře 7:4 slaví třetí výhru v řadě. Domácí zvládli otočit nepříznivý stav ze začátku utkání a díky pěti brankám za sebou dojít k vítězství. Ve vzájemném souboji o páté místo tak Liberci odskočili již o sedm bodů.

Do televizního utkání vstoupil lépe Liberec, který chtěl zapomenout na svou nelichotivou sérii šesti proher v řadě. Tatran si ale velmi brzy přichystal odpověd a zásluhou Mühlfaita srovnal na 1:1.

Následující pasáž utkání patřila jednoznačně domácím. Před druhou třetinou se ještě zvládli dostat poprvé do vedení a v další části si vypracovali komfortní náskok. Domácí sice pustili Liberec zpátky do hry, na víc jak tři branky to ale hostům nestačilo.

Liberec tak může především mrzet špatná produktivita, v celém zápase měli o sedm střel více než Tatran. Zároveň si tak připsali už sedmou prohru za sebou a komplikují si cestu do play off.

PŘEDEHRÁVKA 23. KOLA:

TATRAN STŘEŠOVICE – FBC LIBEREC 7:4 (2:1, 4:0, 1:3)

Branky: 10. Mühlfait (Sládeček), 19. Kreysa (Langer), 22. Ullmann (Sládeček), 25. Meliš (Langer), 25. Baudisch (Švéda) (vla.), 34. Kreysa (Vítovec), 55. Langer (Tlapák) – 9. Lhota (Valeš), 48. Marek (Rozkovec), 52. Baudisch (Valeš), 59. Valeš (Baudisch). Rozhodčí: Pangerl a Šedivý. Vyloučení: 1:0. Využití: 0:0. Diváci: 726.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

  • trener napsal:

    po dobrém začátku sezony se jenom potvrzuje to, kam liberec ve skutečnosti patří…ve chvíli, kdy se rozehrají ostatní nemá moc co získat a podle mého do play-off nepatří

    • adrian napsal:

      no, kdo do play-off patří nebo nepatří, se uvidí, až bude dohráno poslední kolo. Je pravdou, že v posledních dvou-třech kolech, kdy Liberec trápí zranění nebo spíš teď marodka a chybí ti zkušenější hráči, se ukázalo, že má jen několik málo dobrých hráčů a když se některým z nich ještě k tomu nedaří, má velké problémy podávat výkony jako na začátku sezony, viz různě poslepované pětky, kterým to kolikrát moc neladilo ….

Napsat komentář

*