Vinohradští v pátém utkání zabrali a mají mečbol! Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady, Český florbal Vinohradští v pátém utkání zabrali a mají mečbol! Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady, Český florbal
19. 3. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Vinohrady nasázely Znojmu deset branek, hostům nepomohl ani gól Fridricha

 



Hráče Vinohrad dělí jeden zápas od vytouženého konce sezony a záchrany v Tipsport Superlize. Sokolové ovládli pátý zápas série 1. kola play down, Znojmu nadělili doma deset branek a vytvořili si tak mečbol. Ten mohou proměnit už ve čtvrtek a naopak Znojemští budou na domácím hřišti usilovat o navrácení série zpět do Prahy.

Znojmo se sice v zápase prosadilo jako první, ale pak následovala útočná smršť domácích. Vinohradští dali během čtvrt hodiny šest branek, což je nasměrovalo k vítězství. Hosté sice ve druhé části snížili, ale velkou ztrátu už smazat nedokázali.

Čtyřmi body se na výhře SKV podíleli výborně hrající parťáci z útoku Martin Skřivánek a Petr Hartman. Tři body posbíral Zbyněk Stuchlík a dvěma trefami z dálky přispěl Lukáš Gregor. Naopak hostům nepomohla ani premiérová trefa Milana Fridricha v letošní sezoně.

Výsledek 5. utkání 1. kola play down:

TJ Sokol Královské Vinohrady – TJ Znojmo 10:4 (6:1, 1:2, 3:1)

Branky: 4. J. Záň (Skřivánek), 10. Skřivánek (Hartman), 12. Hartman (Skřivánek), 17. Kachnič (Vnuk), 17. Z. Stuchlík (O. Stuchlík), 19. Gregor (Kachnič), 27. Skřivánek (Hartman), 42. Z. Stuchlík (Linhart), 48. Hartman (Z. Stuchlík), 52. Gregor – 4. Fridrich, 24. Žižka (Šindelář), 31. Pánek (Kucharič), 55. Šindelář (Kucharič). Rozhodčí: Nábělek, Štengl. Vyloučení: 5:2. Využití: 0:3. Diváci: 175.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*