Martin Šindelář (88) přispěl k důležité výhře Znojma čtyřmi trefami. Foto: TJ Znojmo LAUFEN CZ, Český florbal Martin Šindelář (88) přispěl k důležité výhře Znojma čtyřmi trefami. Foto: TJ Znojmo LAUFEN CZ, Český florbal
21. 3. 2019 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Šest vteřin, tři góly. Znojmo otočilo zápas s Vinohrady a vynutilo si sedmý zápas

 



To byla gólová smršť! Znojmo prohrávalo doma s Vinohrady v šestém utkání 1. kola play down 1:2 a už jen pár vteřin zbývalo do konce druhé části, navíc domácím to v přesilovce nelepilo. Jenže pak Znojemští vstřelili tři branky během šesti vteřin a zápas nakonec vyhráli 6:4. O osudu série tak rozhodne sedmé střetnutí, které je na programu v sobotu.

Znojmo šlo v 15. minutě do vedení poté, co se po chybě ve vinohradské obraně prosadil Pánek. Hosté duel na začátku druhé části otočili díky trefám Harneska a Jakuba Záně.

Domácí dostali v závěru prostředního dějství možnost přesilovky. Dlouho to vypadalo, že se Vinohradští ubrání. Střeleckou smůlu prolomil až Kucharič a v čase 39:49 srovnal na 2:2. Následovala bláznivá pasáž zápasu.

Místo buly rozhodčí nařídili kvůli špatnému postavení Vinohradských standardku pro Znojmo, Pánek posunul míček na Šindeláře a ten v čase 39:51 poslal domácí do vedení. Pak se sokolové provinili pro změnu v brankovišti a Šindelář v čase 39:55 trestným střílením nepohrdl.

Hostující tým inkasoval těžký direkt, přesto se zmátožil a ve třetí třetině zasypal brankáře Chrásta 13 střelami. Ujaly se však pouze dvě. A protože domácí také přidali další dvě trefy, z výhry se radovalo Znojmo a po výhře 6:4 srovnalo stav série na 3:3.

Výsledek 6. zápasu 1. kola play down:

TJ Znojmo – TJ Sokol Královské Vinohrady 6:4 (1:0, 3:2, 2:2)

Branky: 15. Pánek, 40. Kucharič (Žižka), 40. Šindelář (Pánek), 40. Šindelář (TS), 42. Šindelář, 52. Šindelář (Salava) – 23. Harnesk (Hanák), 24. J. Záň (Skřivánek), 49. Gregor (TS), 59. Linhart (Skřivánek). Rozhodčí: J. Filipčík, O. Filipčík. Vyloučení: 2:3. Využití: 2:1. Diváci: 305.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

  • fanynka+ napsal:

    Paráda, tak doufám, že to Znojmo dotáhne do vítězného konce. SKV nejsou zas takové hvězdy. Je možné, že domácí prostředí sehraje svoji roli, ale Znojmo udělá maximum.

  • Petr napsal:

    Hraje se do poslední vteřiny. To, co předvedli hráči SKV na samém konci druhé třetiny, bylo trestuhodné a rozhodlo o výsledku utkání. Hlavně, že jim to Znojmo předvedlo již v minulém utkání, i když to bylo do prázdné brány, oni se přesto absolutně nepoučili.

Napsat komentář

*