Radomír Mrázek. Foto: Štěpán Černý Radomír Mrázek. Foto: Štěpán Černý
31. 7. 2019 Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

RADOMÍR MRÁZEK SE VRACÍ! Zkušený kouč povede mužskou reprezentaci Slovenska

 



Slovenskou reprezentaci mužů nadále povede jako hlavní trenér Čech. Petra Koutného ale střídá Radomír Mrázek, který již také zveřejnil svou první nominaci. V rozhovoru pro web národní federace pak uvedl, že by se rád pohyboval na vrcholu „druhé výkonnostní skupiny.“ 

Radomír Mrázek je trenér dlouhodobě spojený s Vítkovicemi, které vedl v mužské extralize 11 sezon a získal s nimi dva tituly a patřil do vedení klubu. Po krátké anabázi v Brně se věnoval lektorské činnosti jako zaměstnanec Českého Florbalu.

Nyní se vrací na trenérskou lavičku. „Vzhledem k tomu, že jsem šest let odmítal veškeré trenérské nabídky, stihl jsem si od této práce dostatečně odpočinout. Přerušil jsem trénování v roce 2013 a tehdy byl maximálně vyčerpaný, ale teď to pro mě byla nová výzva,“ řekl webu Slovenského florbalového svazu.

Jasno má o tom, co by chtěl Slovákům předat. „Především by to měla být zodpovědnost chlapů sami za sebe, ale také za celý tým. Zkvalitnění tréninkového procesu v klubech má zásadní vliv na úroveň nejvyšších soutěží a tím pádem také na samotné národní mužstvo,“ uvedl.

 


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*