Na UNYP Cupu se představí řada mládežnických týmů. Foto: UNYP Cup Na UNYP Cupu se představí řada mládežnických týmů. Foto: UNYP Cup
27. 8. 2019 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

Celkem 60 týmů poměří síly na UNYP Cupu 2019

 



Sezona se nezadržitelně blíží a s ní také prestižní mládežnický turnaj UNYP Cup, který se již tradičně koná těsně před startem ligy. Tím chce týmům nabídnout tu nejlepší přípravu na sezonu. Do letošního ročníku se přihlásilo přesně 60 týmů. Letos byla otevřena nová kategorie NXT Generation, ve které se představí osm týmů mladších žáků.

Prestižní turnaj UNYP Cup, pořádaný klubem ACEMA Sparta Praha, proběhne stejně jako v předchozích letech ve dvou termínech. První termín je určen pro kategorii Junior U19 (30. 8. – 1. 9.) a Girls U19 (31. 8. – 1. 9.). V kategorii Junior uvidíme celkem šestnáct celků, v dívčí kategorii tradičně osm týmů.

Ve druhém termínu, který startuje týden poté, přivítáme na turnaji celkem tři kategorie: Challenge U17, kde startuje šestnáct týmů (6. – 8. 9.), Youngstars U15 s dvanácti týmy (7. – 8. 9.) a novou kategorii pro osm týmů mladších žáků NXT Generation U13 (7. – 8. 9.).

Vzhledem k otevřené nové kategorie a samotnému navýšení počtu účastníků se turnaj nově odehraje ve čtyřech halách (Arena Sparta – Podvinný Mlýn, SH VŠE Na Třebešíne, SH TJ Kobylisy a SH Čakovice).

Pro účastníky akce je v Praze připraven také bohatý doprovodný program a malý dárek od hlavního partnera turnaje University of New York in Prague, který každý tým obdrží před svým prvním zápasem na turnaji. Více informací se můžete dozvědět na oficiálním webu turnaje www.unypcup.cz, nebo na Facebookovém profilu Unyp Cup.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*