Josef Rýpar slaví svůj gól. Foto: Martin Flousek, Český florbal
7. 9. 2019 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Češi zdolali Švýcarsko po nájezdech, rozhodující trefu zaznamenal Rýpar

 



Česká reprezentace na Polish Open remizovala po základní hrací době se Švýcarskem 3:3. V následujících nájezdech čeští exekutoři uspěli ve všech čtyřech případech a zapsali do tabulky turnaje bonusový bod.

Češi už v první minutě prohrávali. Po vyrovnání, které padlo z hole Beneše, si Švýcaři vzali těsný náskok zpět a po první třetině tak svítilo na ukazateli skóre 2:1 pro Švýcarsko.

Svěřenci finského kouče Kettunena se z nepovedené úvodní části oklepali a ve druhé dvacetiminutovce dokázali skóre otočit. Prosadili se Šebek a Delong. Zejména Delongova trefa stála za to, Češi zužitkovali bleskový brejk a poprvé v duelu šli do vedení.

To ale neudrželi až do konce. Švýcaři hned v úvodu třetí části srovnali a duel dospěl až do nájezdů. Za Česko se trefili postupně Delong, Langer, Tokoš a Rýpar, ze švýcarských florbalistů uspěli jen Schiess a Mendelin. Zítra od 12 hodin česká reprezentace uzavře turnaj v Polsku duelem s domácím celkem.

Polish Open 2019:

Švýcarsko – Česko 3:4 (2:1, 0:2, 1:0) po sam. náj.

Branky: 1. Studer (Braillard), 20. Braillard, 42. Studer (Berry) – 19. Beneš (Rýpar), 24. Šebek (Tokoš), 26. Delong (Pánek), rozh. náj. Rýpar. Rozhodčí: Burek, Czarnecki (oba Polsko). Vyloučení: 1:0. Bez využití. Diváci: 187.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*