Panthers Otrokovice vyrážejí do nové sezony se značně omlazeným kádrem. Foto: Panthers Otrokovice Panthers Otrokovice vyrážejí do nové sezony se značně omlazeným kádrem. Foto: Panthers Otrokovice
12. 9. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Otrokovice půjdou do sezony i se čtveřicí mladíků

 



Otrokovice se před startem přípravy na další superligovou sezonu rozhodly omladit kádr a rozloučily se s pěticí zkušených hráčů. Jejich místa se bude snažit zacelit také čtveřice mladíků, která si místo v kádru vybojovala v průběhu letní přípravy.

Panteři se už v červnu rozloučili s pěticí matadorů. Kádr Otrokovic opustili Tomáš Sovják, Lukáš Uhrinovský, Martin Nagy, Marek Zapletal a Martin Rožnovják. O prázdninách pak Otrokovice dotáhly do zdárného konce příchody Filipa Hrabala z ostravského FBC a juniorského mistra světa Petra Koláčného z Bulldogs Brno.

V poslední fázi přípravy na nový ročník Otrokovičtí představili další čtyři posily. Skrze letní přípravu se do A týmu probojovali Štěpán Kostolány, Peter Nehila, Martin Ďuriška a Vlastimil Červenka.

Odchovanec Vítkovic Štěpán Kostolány odehrál minulou sezonu v Opavě. Peter Nehila je členem slovenské reprezentace a zkušenosti sbíral také ve střešovickém Tatranu. Martin Ďuriška přichází ze Znojma a Vlastimil Červenka ze Zlína. Sezonu načnou panteři domácím duelem se Spartou.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*