Nové logo pardubického klubu. Foto: Sokoli Pardubice Nové logo pardubického klubu. Foto: Sokoli Pardubice
12. 9. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pardubice jdou do sezony s novou identitou

 



Pardubice vstoupí do nadcházející superligové sezony s novou tváří. Klub se rozhodl změnit své logo i lehce poupravit název. Nově tak bude tým z východu Čech vystupovat jako Sokoli Pardubice.

„Změna je to skutečně zásadní. S celým výstupem jsme nadmíru spokojeni a jsme přesvědčení, že nyní je naše identita opravdu profesionálně definována a budeme jako sportovní klub nezaměnitelní a velmi dobře identifikovatelní,“ uvedl na klubovém webu Martin Zozulák, generální manažer a legenda Pardubic, která i letos figuruje na soupisce superligového mužstva.

„Vzhledem k tomu, že se chceme profilovat jako profesionální sportovní klub, tak se snažíme podnikat kroky, které nás k tomu směřují. Tyto kroky se samozřejmě netýkají jen sportovních výkonů, ale jednou ze zásadních oblastí je právě vizuální vzhled klubu. Ten současný bohužel tyto požadavky nesplňoval a dlouhodobě jsme naráželi na některé jeho limity. Chyběla nám skutečně profesionálně zpracovaná klubová identita, která nás jasně odliší od jiných klubů nebo organizací,“ vysvětlil Zozulák důvody pro přeměnu.

Za změnou stojí pardubické studio IDENTITY. „Upustili jsme od obecného názvu Sokol ve prospěch konkrétního pojmenování SOKOLI Pardubice. Jasně tak definujeme tým a klub jako celek. Hlavní inspirací byl samozřejmě sokol, což je nejrychlejší a nejobratnější dravec na světě, a to jsou atributy, kterých si snadno všimnete i na florbalu,“ dodal generální manažer východočeského klubu.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*