Jakub Bína dvěma góly přispěl k výhře Boleslavi. Foto: Martin Flousek, Florbal Mladá Boleslav Jakub Bína dvěma góly přispěl k výhře Boleslavi. Foto: Martin Flousek, Florbal Mladá Boleslav
26. 9. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Boleslav ovládla i druhý „school match“, Bohemku porazila 7:3

 



Mladá Boleslav v předehrávce 3. kola superligy vyzrála na Bohemians a po výhře 7:3 zůstává i nadále v soutěži stoprocentní. O vítězství se nejvíce zasloužil dvougólový Jakub Bína. „Klokani“ až do úvodu třetí části drželi s favoritem krok.

Přes tisíc školáků v desáté minutě duelu vidělo, jak Viktor Kopecký, kanonýr hostujících Bohemians, posílá svůj tým do vedení. Zelenobílí činili v prvních dvou třetinách vicemistrovi potíže. Ačkoliv Středočeši do konce úvodní dvacetiminutovky ještě stihli skóre otočit, na začátku druhého dějství se o slovo opět přihlásili Pražané.

Po ráně Ďopana se v brankovišti dobře zorientoval Jakub Buršík a srovnal na 2:2. O tři minuty později 18letý talent udeřil znova, když ho ke skórování vyzval spoluhráč Patrik Kieler. Jenže Bohemians pak v polovině utkání měli minutový výpadek, který útok domácích využil.

Nejprve se zblízka prosadil Natov a další trefu přidal Tomáš Chroust. Boleslavští následně zvládli třetí část, přidali další tři branky a zvítězili 7:3. „Dvě třetiny jsem hráli slušný zápas, ale ve třetí jsme začali dělat špatná a pomalá rozhodnutí,“ mrzelo asistenta trenéra Bohemians Filipa Formana. Zbylé zápasy 3. kola superligy jsou na programu v pátek večer.

Předehrávka 3. kola superligy:

Florbal Mladá Boleslav – FbŠ Bohemians 7:3 (2:1, 2:2, 3:0)

Branky: 12. Novák (Höffer), 18. Bína (Krzyžanek), 30. Natov (Curney), 31. Tom. Chroust (Tad. Chroust), 45. Bína (Curney), 47. Zakonov, 50. Tomašík (Šebek) – 10. Kopecký (Šárka), 21. Buršík (Ďopan), 24. Buršík (Kieler). Diváci: 1090.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*