Dresy od Marky Sport
19. 10. 2019 Vybavení (0) KOMENTÁŘŮ

Potřebuješ dresy pro svůj tým? Objednávej u Marky Sportu

 



Sháníte dresy pro svůj florbalový tým? Marky Sport je ideální volbou. Vaši objednávku zpracuje přesně podle vašich představ, ať už půjde o design, střih nebo potisk.

Speciální profi střih

Dresy na florbal vyrábí Marky Sport ve třech variantách střihu – standardní, raglánový a speciální PROFI střih, který je inspirován top modely současných florbalových dresů. K nim lze vybrat z pěti druhů límců. Co se týče materiálu, na výběr jsou tři špičkové látky od evropského výrobce, které jsou funkční, s QUICK-DRY technologií, prodyšné a velmi pohodlné při hře.

Design podle vašich představ

Priorita Marky Sportu je skvělý design, dresy Marky musí vždy vypadat skvěle! Díky nejmodernější sublimační technologii je možné na vaše dresy vytisknout jakoukoliv barvu a vzor, jména, čísla, loga sponzorů apod. A cena zůstává vždy stejná. Marky Sport také rád poradí s výběrem správných velikostí, zpracuje individuální cenovou nabídku a grafický návrh podle vašich představ. Vyráběny jsou rovněž dětské dresy s potiskem.

Jednoduché objednání

Dresy Marky Sportu oblékají jak amatérské, tak i profesionální kluby z nejvyšších evropských soutěží. Marky Sport představuje vynikající kvalitu, moderní design, příjemný zákaznický servis, rychlé dodání a dostupnou cenu. Objednávka je přitom jednoduchá. Stačí vyplnit poptávkový formulář na webu, zaslat email (info@markysport.cz) nebo zavolat na telefonní číslo 703 377 060. Minimální počet kusů pro objednání je pět. Aktuální doba dodání činí tři týdny.

Dresy od Marky Sportu pro různé sporty

Marky Sport je moderní český výrobce dresů a sportovního oblečení. Vyrábí dresy na zakázku s vlastním potiskem pro téměř jakýkoli sport. Mimo florbal se zaměřuje také na fotbalové, hokejové nebo basketbalové dresy, ale vyrábí i dresy pro rugby, házenou, inline hokej a hokejbal, trika na badminton, dresy na americký fotbal, dresy na volejbal, e-sport a další sporty. Dále teplákové soupravy, týmové oblečení, ručníky s potiskem, fan předměty nebo sportovní tašky.

Email: info@markysport.cz
Telefon: +420 703 377 060
Facebook: Marky Sport
Instagram: @marky_sport


Autor: reklamní sdělení



KOMENTÁŘE

Komentáře nejsou povoleny.