16. 10. 2019 Podcasty (8) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Langer a Hněvkovský o svých týmech, ale také o prvních 6 kolech superligy

 



Zatímco Filip Langer je v 17 letech nejmladším kapitánem Tatranu v historii, Jan Hněvkovský, kapitán Black Angels, se řadí mezi zkušenější hráče nejvyšší soutěže. Oba dva lídři pohovořili o situaci ve svých týmech i o průběhu prvních 6 kol superligy. Vše glosoval také Jakub Burian, sportovní redaktor Televize Seznam a hráč pražské Sparty. Poslouchat nás můžete rovněž na Spotify!

Tatran Střešovice opět omladil kádr a s věkovým průměrem 20,4 je suverénně nejmladším týmem superligy. V jeho čele je velký talent českého florbalu a juniorský mistr světa Filip Langer. Tatran rovněž obměnil své vedení a čeká ho stěhování. Jak situaci v týmu vidí Filip a jak velký vliv na hru má to, že je kádr složen jenom z mladých hráčů?

Black Angels si vychutnávají svou první sezonu v superlize. K postupu je dovedl zkušený útočník Jan Hněvkovský, mimo jiné bývalý hráč Bohemians či Mladé Boleslavi. Jak si užívá emoce na hřišti a co říkal na výhru svého celku nad mistrovskými Vítkovicemi? Zaposlouchejte se do druhého dílu Florbal.cz podcastu. Příjemnou zábavu!

I. část – 0:00
Forma Tatranu Střešovice v úvodu sezony
II. část – 18:06
Největší překvapení v prvních 6 kolech superligy
III. část – 26:40
Zaostřeno na Jana Hněvkovského, Filipa Langera a Black Angels
IV. část – 48:00
Skvělý vstup Marka Beneše do angažmá v Pixbu


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • Jarouš napsal:

    Paradni vec, pokracujte prosim.

  • Skvěle napsal:

    Moc prijemny poslech, zkratilo mi to pracovni cestu autem, vyborni hoste, na ceske florbalove pomery az neobvykle kvalitni. Chystate i dalsi dily?

  • Pan Doktor napsal:

    Nekdy hodne zajimavy nazory, ktery se tady uplne nenosi. Dobry, tohle tady chybelo.

  • ADALBERT napsal:

    Je to skvělý, mám jenom jednu výtku. U tolika hostů, které osobně neznám jsem měl občas problém rozpoznat, kdo vlastně mluví (Hněvka s Burim se mi fakt pletli, čímž se oběma klukům omlouvám, ale Gary s Lanýžem a Gustou jsou odlišitelný). Možná by stálo za zvážení nedělat to v tak hojným počtu, což by ale zase určitě mohlo způsobit pokles kvality, protože právě tolik názorů dělá dobrej podcast. Celkově dávám 8,5/10. A ještě mi přišlo fakt vtipný, jak se tam pochlebovalo tomu Lanýžovi s tím kapitánstvím…

  • Honzik napsal:

    Hodne mi to pripomina fotbalovy podcasty Ceske televize, dva a z tri staly hoste, doplneni o dalsi lidi z prostredi. Jedine dobre, ze neco takovyho vzniklo i ve florbale.

Napsat komentář

*