Zbyněk Stuchlík drží míček před Milanem Melišem. Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady, Český florbal Zbyněk Stuchlík drží míček před Milanem Melišem. Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady, Český florbal
17. 10. 2019 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Tatran potřetí v řadě nevyzrál na Vinohrady a na výhru čeká pět zápasů

 



Forma Tatranu se po úvodních dvou výhrách zadrhla. Z posledních pěti zápasů vybojovali svěřenci Milana Fridricha pouze bod. Nyní Střešovičtí prohráli v předehrávce 7. kola superligy na hřišti Vinohrad 1:3 a se soupeřem z Riegerových sadů padli už potřetí za sebou.

Ze středečního derby ještě neuplynuly ani dvě minuty a Tatran šel rychle do vedení. Petr Brautferger pelášil sám na brankáře Mazáka a šikovným zakončením otevřel skóre. Zanedlouho ale bylo srovnáno. Kanonýr Lukáš Gregor, který v posledních zápasech nabral solidní formu, v přesilovce namířil svůj pokus do sítě.

Sokolové duel překlopili na svou stranu ve druhém dějství. Linhart vyslal do šance Jana Svobodu a bývalý hráč Střešovic skóroval. Tatran měl ve třetí části šanci na vyrovnání, Meliš ale neproměnil trestné střílení a vzápětí přidal třetí gól domácích Petr Hartman. Vinohrady vyhrály 3:1 a po zisku tří bodů se posunuly na osmou příčku tabulky.

„Utkání jsme začali dobrou hrou a plněním úkolů. Ve druhé třetině jsme měli hluchou 10 až 15minutovou pasáž, naštěstí nás soupeř nevytrestal. Ve třetí třetině jsme se vrátili k dobré hře a v závěru jsme to urvali. Vyzdvihl bych výkon našeho brankáře, který nás v důležitých momentech podržel,“ vyzdvihl kouč vítězů Michal Kotlas gólmana Rastislava Mazáka.

„Dnešní zápas rozhodla spousta individuálních chyb z naší strany a malá produktivita,“ uvedl trenér poraženého celku Milan Fridrich. Tatran čeká na výhru od 22. září, kdy doma zdolal Black Angels. Od té doby zapsal pět porážek a v superlize se propadl až na desáté místo.

Předehrávka 7. kola superligy:

TJ Sokol Královské Vinohrady – Tatran Střešovice 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)

Branky: 4. Gregor (Bína), 23. Svoboda (Linhart), 45. Hartman (Lanc) – 2. Brautferger (Tlapák). Diváci: 140.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

  • Petr napsal:

    Tatran úplně bez šťávy.

    Langer před třetím obdrženým gólem úplně laxní, nejblíž Hartmannovi stojí, ani hůl k němu nenatáhne a kouká na něj. Hartmann má spoustu času si srovnat míček a dát ho kam potřebuje.

    • trener napsal:

      čím dříve někdo vysvětlí mladému Langerovi některé pojmy, tím lépe pro něj, pro Střešovice, pro florbal…jeho „přístupu“ k obranné činnosti jsem si všiml už na začátku sezony, je to na facku – dá se říci, že na to hází salám

  • ronyk napsal:

    Bohužel, slavné jméno dobré hráče nedělá. Průměrný věk okolo 20 let nesvědčí o dobré hráčské politice a zkušenosti schází.

Napsat komentář

*