Jan Grábl (38) vstřelil do sítě Liberce jednu branku a přispěl tak k výhře nováčka. Foto: Jaroslav Appeltauer, FBC Liberec Jan Grábl (38) vstřelil do sítě Liberce jednu branku a přispěl tak k výhře nováčka. Foto: Jaroslav Appeltauer, FBC Liberec
5. 11. 2019 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Hattrick zaskočil Liberec a ze severu Čech si odvezl všechny body

 



Nováček nejvyšší soutěže Hattrick Brno má třetí superligové vítězství! Vybojoval ho na hřišti libereckého FBC. V televizní dohrávce 10. kola Brňané zvítězili 5:2 poté, co ve druhé třetině otočili vývoj skóre na svou stranu a duel dotáhli do úspěšného konce.

Radek Valeš poslal Liberec v 9. minutě do vedení. Ve druhé třetině se ale o obrat postarali hostující David Sládeček a David Coufal, Petr Kološ neproměnil nájezd a domácí byli rázem v potížích.

První desetiminutovka třetí části navíc skvěle vyšla Hattricku a hosté vedli už 5:1. V závěru už pouze zkorigoval skóre na konečných 2:5 Vojtěch Hejduk.

„V první polovině zápasu nám chyběl větší klid po zisku míčku. V druhé polovině jsme to zlepšili, kvalitně jsme vyřešili situace, získali jsme rozhodující náskok a utkání kontrolovali do konce. Pochvala klukům za zodpovědný výkon,“ řekl po utkání trenér vítězného mužstva Marek Fiala.

„Bez střelby se góly dávají hodně těžko. Soupeř dnes předvedl kvalitní výkon do obrany. Náš výkon dnes nebyl hoden superligového týmu,“ byl po zápase nespokojen s projevem svého celku kouč Liberce Zdeněk Skružný.

Hattrick po zisku tří bodů přeskočil Liberec a posunul se v tabulce superligy na 12. místo. Po reprezentační pauze nováček vyzve mistrovské Vítkovice. Liberec čeká duel na Bohemians.

Televizní dohrávka 10. kola:

FBC Liberec – FBŠ Hattrick Brno 2:5 (1:0, 0:2, 1:3)

Branky: 9. Valeš (J. Kopecký), 58. Hejduk (J. Kopecký) – 29. Sládeček (Mar. Nagy), 35. Coufal (Medek), 44. Grábl (Kůra), 48. Jakub Procházka II (Gold), 50. Vlach (Gold). Diváci: 486.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*