Jiří Bauer v reprezentačním dresu. Foto: Martin Flousek, Český florbal Jiří Bauer v reprezentačním dresu. Foto: Martin Flousek, Český florbal
23. 1. 2020 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Změny v nominaci: Bauer a Tichý na kvalifikaci nepojedou, nahradí je Pánek a Marvánek

 



Obránci Jiří Bauer a Milan Tichý nakonec na kvalifikaci o postup na mistrovství světa do Lotyšska neodcestují. Zadák ostravského FBC Bauer se omluvil kvůli pracovním povinnostem, nedávnou posilu Mladé Boleslavi Tichého zase na kvalifikační turnaj nepustí zdravotní trable s kolenem.

Trenér Petri Kettunen tak byl nucen doplnit nominaci o další dva hráče. Z Tatranu povolal 24letého Martina Pánka. Ten se po svém letním příchodu ze Znojma rychle ve Střešovicích adaptoval a patří k oporám sedmého celku superligy. S 22 body na svém kontě je neproduktivnějším obráncem Tatranu.

Podobně je na tom v pražské Spartě také Jan Marvánek (20 bodů), druhý dodatečně povolaný hráč. Oba donominovaní úplnými nováčky v národním týmu nejsou. Marvánek má na kontě devět startů za juniorskou reprezentaci, deset za seniorskou a devětkrát se představil v dresu akademického výběru. Pánek nasbíral tři starty na Polish Open a čtyři za akademický tým.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*