19. 3. 2011 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Tatran splnil roli favorita. I potřetí v řadě si poradil s aktivním Future

 



Úřadující český šampión je podle předpokladů v semifinále po třízápasové bitvě. V sobotním duelu na půdě svého městského rivala zvítězil 6:4. O vítězství Tatranu rozhodly dvě rychlé branky v závěru utkání.

Dlouho se drželo Future Tatranu zuby nehty, než přišly poslední minuty závěrečné části a nepovedená hra bez brankáře. Podobně by se dalo charakterizovat třetí vzájemné měření sil.

Dva góly totiž zaznamenali svěřenci Jana Zahalky do odkryté klece Future. Střešovický kouč zároveň smekl před výkonem týmu, který v minulosti sám koučoval. „Jsme rádi, že jsme hráli s Furute. Výborně nás prověřili,“ pochvaloval si v online přenosu trenér Jan Zahalka.

Tatran hrál poctivě od prvních minut a na rozdíl od duelů na své půdě nemusel dotahovat. Do této role se ve třetím zápase vprofiloval jejich rival. Future sice během utkání dvakrát srovnalo, i přesto to na prodloužení série nestačilo.

Tatran je tak podle očekávání mezi nejlepší čtyřkou po třech zápasech, pro nové Future sezona skončila.

Statistika:

X3m team SSK Future – Tatran Omlux Střešovice 4:6 (1:2, 0:1, 3:3)

Branky: 6. Martin Rebro, 42. Miloš Tyl, 44. Miloš Tyl, 60. Miloš Tyl – 3. Jan Tušek, 17. Milan Fridrich, 36. Milan Fridrich, 44. Dušan Přívara, 59. Johan Von der Pahlen, 60. Filip Ullmann. Rozhodčí: Martin Sýkora – Ondřej Sýkora. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Diváci: 289.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*