13. 3. 2011 Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Storvreta se s Caperiem utká tentokrát už ve čtvrtfinále

 



Čtvrtfinálové dvojice jsou jasné už i ve švédské superlize. Nejzajímavějším soubojem bude bitva mezi Storvretou a Caperiem. Jeden z loňských finalistů tak v repríze boje o titul vypadne už v 1. kole.

A jak proběhla volba? Leckde měli hlavní slovo samotní florbalisté. „Nyní je to jasné, 90 procent hráčů se rozhodlo pro Linköping. Myslím, že je to dobré rozhodnutí. Pixbo bychom rádi potkali v semifinále,“ řekl k volbě trenér Warbergu Stefan Smedberg a dal najevo, že se jihošvédskému derby souboji s tradičním soupeřem vyhnout nechce.

AIK Stockholm zvolil šestý Falun. „Odehráli jsme dobrou sezonu, druhým místem jsme splnili první cíl. Jako obvykle volíme Falun. Zápasy s nimi bývají velmi navštěvované a podporu budeme mít i ve Falunu,“ sdělil k volbě kouč Mikael Gunnarzon.

Třetí Dalen si vybral Pixbo a ve čtvrtfinále tak proběhne i duel týmů, které si oblíbily pražský Czech Open. „Vybrali jsme si Pixbo, protože jsme nad ním letos dvakrát snadno vyhráli. Ale nebude to jednoduché. Víme, že mají zpátky v týmu Henrika Delborna,“ upozornil jeden z tahounů Dalenu Peter Bodén.

Nejzajímavějším soubojem bude bitva mezi Storvretou a Caperiem, týmů, které se loni setkali ve finále. „V téhle sezoně jsme měli dva cíle: zlato z Evropského poháru a obhajobu titulu. Půlku cesty máme za sebou,“ uvedl Jonas Pettersson ze Storvrety. Naznačil tak, že tým okolo Miky Kohonena má opět velké plány.

Švédské play off začne ve středu.

Zdroj: innebandymagazinet


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*