28. 10. 2011 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Na Jižním Městě se dočkali. Curney i Dóža už patří Chodovu

 



Extraligový Pedro Perez Chodov se dočkal. Ve čtvrtek dorazily na trénink na Jižním Městě dvě vytoužené posily. Před duelem s Libercem zapsali Pražané na soupisku Patrika Dóžu i Jiřího Curneye. V novém dresu nastoupí oba už v pátek!

Čtvrtečnímu tréninku přihlížel i šéf klubu Michal Bauer, který se s novými posilami přišel přivítat. Intenzivní příprava týmu se mu musela líbit, stejně tak definitivní dotažení hráčských transferů. „Myslím, že jsme v tuto chvíli naprosto saturováni. Pořád ale máme tři dlouhodobě zraněné hráče a věřím, že se postupně zapojí do tréninku i do zápasů,“ připomíná Bauer Martina Zozuláka, Adama Štegla, ale i Vojtěcha Šišmu, který se už ve čtvrtek objevil mezi mantinely.

Chodov nakonec bude moci využít služeb Patrika Dóži i v zápasech proti střešovickému Tatranu. Mistrovský celek nakonec nijak svého hráče neomezil. „Nechtěli jsme, aby to ve finále vyznělo tak, že se bojíme. Vše byla otázka principu. Byli bychom ale rádi, kdyby se Patrik po sezoně chtěl vrátit do Střešovic,“ říká manažer Tatranu Petr Harapát.

„Mám z toho radost. Sportovně je to tak, že když hráč může hrát, tak by měl hrát. Byla to ale interní věc mezi Tatranem a hráčem,“ dodává Michal Bauer.

S daleko větším očekáváním ale přichází na Chodov Jiří Curney. Útočník, který v loňské sezoně měl podíl na téměř 70 gólech ostravského FBC při tažení do finále extraligy, posílí už tak nabitou ofenzivu a zřejmě najde místo ve formaci s Matějem Jendrišákem.

Zatímco Ostrava ztratila zápas v Havířově, Curney už trénoval v novém působišti. Zleva prezident Michal Bauer, Michal Kotlas, Jiří Curney a Matěj Jendrišák

„Jirka měl problém najít práci, v tu chvíli jsme začali jednat. Vztahy s Ostravou máme velmi dobré a přátelské. Hledali jsme model, jak to udělat, aby nemusel jezdit trénovat a hrát z Prahy do Ostravy, takže jsme se velmi korektně dohodli na hostování do konce sezony,“ hlásí Michal Bauer.

Chodov čeká v pátek domácí zápas s Libercem (17.00) a v neděli se představí na hřišti nováčka z Otrokovic (17.00).

Rozhovory s Patrikem Dóžou i Jiřím Curneyem připravujeme.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*