9. 12. 2011 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

V Brně a Mladé Boleslavi zavírají florbalový rok 2011

 



Jihomoravské derby mezi Brnem a Otrkovicemi a další souboj Mladé Boleslavi a Chodova, tentokrát v městě automobilů načnou v sobotu víkendový program 14. kola Fortuna extraligy. Pro všechny týmy s výjimkou Pražanů se jedná o poslední soutěžní zápas v roce 2011.

Sobotní extraligové zápasy:

Bulldogs Brno – Panthers Otrokovice
(15.00, MSH Vodova Brno)

Buldoci v boji o šesté místo přivítají Otrokovice. A mají co vracet, letos s nováčkem prohráli už dvakrát, jak v lize, tak i v poháru. Rivaly z jihu Moravy nyní dělí v tabulce pouze jediný bod a utkání je tak přímým bojem o lepší pozici.

Ani jeden z týmů ale není v nejlepším rozpoložení, poslední zápasy nikomu nevyšly. Brno podlehlo Chodovu, Panteři nestačili v Poháru České pojišťovny na Vítkovice. V hale na Vodově ulici se i vzhledem k atraktivitě derby čeká tradičně vysoká návštěva.

Billy Boy Mladá Boleslav – TJ JM Pedro Perez Chodov
(20.00, MSH Mladá Boleslav)

Už pět zápasů v řadě ztratil Billy Boy s týmem z pražského Jižního Města. Sérii, která začala loni v play off a pokračovala prvním ligovým soubojem, nezastavil ani nedávný pohárový zápas. Domácí navíc v posledním kole podlehli i ve Střešovicích a tak už jsou opět hladoví po úspěchu. Rozjetý Chodov ale má fazonu, válcuje, koho potká, tradičně sází svým soupeřům osm gólů a naposledy prohrál v říjnu v Otrokovicích.

V neděli se hrají ještě duely Ostrava – Tatran, Bohemians – Vítkovice a Havířov – Pardubice.


Autor: Jan Václav



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*