21. 3. 2006 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov rezignoval bez odporu

 



Nečekaně lehké sousto byl tým Chodova pro ambiciózní Mladou Boleslav. Tým, který vloni coby štika oživil prvoligový peleton a tým o kterém před sezónou mnozí spekulovali s myšlenkou, že druhá sezóna bývá kritická, vypálil všem pochybujícím rybník. Tak jasný postup do semifinále ale asi neočekávali ani samotní hráči.

Chodov byl bezradný v obou zápasech v Mladé Boleslavi a v domácím prostředí tento fakt potvrdil. Sebevědomí Středočechů bylo vysoké a ti jej dokumentovali hned v úvodních minutách. Petr Pajer se poroučel na střídačku potřetí ve třech zápasech. Krutou bilanci nepovedeného play-off zakončil tentokráte už ve čtvrté minutě… Stav byl 0:2. Mnohdy nic neznamenající stav byl však pro Chodov signálem k rezignaci.

Prapor sice na chvilku zvedl navrátivší se Lukáš Procházka, ale pasivní hra Chodova s vyčkáváním na chybu soupeře k obratu nevedla. Naopak v průběhu druhé části hry Mladá Boleslav navýšila vedení a s jistotou dovedla zápas do semifinálového konce. Výsledky 9:5, 10:0 a 7:3 v posledním duelu na Chodově jasně vypovídají o převaze Sokolu.

Přesnou muškou a dostatkem střelného prachu se i ve čtvrtfinále prezentoval kanonýr základní části Jan Volf. Hattricky ve dvou za sebou jdoucích zápasech znamenají opět postavení na čele tabulky střelců. Volf vládne i play-off.

Třikrát jste vyhnali z brány Pajera, věřili jste si na něj tolik po základní části?
Právě naopak, předtím nás neuvěřitelně vychytal! Na druhou stranu jsme věděli, že šance si vytvoříme a věřili, že nám tam něco napadá. A proti hloupým gólům není receptu ani pro nejlepšího gólmana. V druhém zápase rozhodla moje slabá střela z dálky nad nohu už v páté minutě, ve třetím si nesáhl na balón a už dvakrát lovil z balónek z branky – prostě smůla.

Nebyl přechod přes Chodov příliš lehký?
Přechod byl i přesto, že jsme si Chodov za soupeře přáli, lehčí než jsme čekali. Bylo to asi proto, že kromě pár minut ve druhém zápase za stavu 6:4 jsme je drželi psychicky dole. Jednoznačné výsledky mohou být pro semifinále trochu zrádné, v play-off je důležité začít hrát s pokorou a respektem k soupeři a to je potřeba dodržet. Ale trenér nás na to určitě připraví!

A koho si přát pro semifinále?
Tam bychom spíš chtěli Future už pro ten nádech derby vzhledem ke dvěma hráčům, kteří přišli z právě z Future. Taky vzhledem k cestování nás hráčů, ale i našich výtečných fanoušků – věříme, že by nás do Prahy opět přijeli podpořit v hojném počtu.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*