5. 1. 2012 Superliga (6) KOMENTÁŘŮ

Future s Libercem otevírají extraligový rok 2012, hrají o naději na play off

 



Extraligový rok 2012 startuje. V pražské hale na Podvinném mlýně se střetnou týmy ze spodních pater tabulky. Future i Liberec budou bojovat o přiblížení se play off, které v posledních letech tradičně hrávali.

Ve Future v průběhu prosince reagovali na neutěšenou situaci posílením trenérského týmu. K Jiřímu Novákovi se připojil Jan Pazdera a Pražany nyní vede rovnocenný tandem. Žlutočerní pozměnili sestavu na brankářském postu, do týmu se vrátil po roce a půl Martin Beneš, Adam Hudec odešel do Ostravy. Novou akvizicí je i útočník Marek Soukup.

Liberec přes vánoční svátky poctivě trénoval, v týmu je ale o poznání pozitivnější nálada než ve Future, i když jsou Severočeši až jedenáctí. Zdravý už je totiž Petr Salát a poslední dva zápasy Liberec vyhrál. Jedinou změnou v kádru je příchod útočníka Jana Drnce, který na podzim působil v Jablonci.

Původně se měl zápas hrát v průběhu prosince, nakonec byl ale přeložen kvůli vytížení haly na lednový termín. Pokdy by vyhráli hráči Future, poskočí na 9. místo a dotáhnou se jeden bod za hranici play off. Liberec by v případě vítězství předskočil svého rivala a na 10. příčce by měl ztrátu 3 bodů na 8. Havířov.

Ve Sparta Areně na Podvinném mlýnu se začne ve 20 hodin, zápas budou řídit Pavel Kačer a Radek Vybíhal.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*