10. 6. 2011 Finsko (19) KOMENTÁŘŮ

DAVID RYTYCH BUDE CHYTAT ZA SSV HELSINKY

 



David Rytych opět mění působiště. A nejde o jen tak nějaký trejd. Český reprezentační gólman bude hájit branku SSV Helsinky. Finský mistr si Rytycha vybral proto, aby nahradil pozici Henriho Toivoniemiho.

David Rytych má Finsko už skoro jako svůj druhý domov. V zemi tisíce jezer okusí už třetí angažmá. Po sezoně v SPV Seinäjoki a loňském roce stráveném v Josbě se mu dostalo pocty hájit branku nejlepšího finského týmu. Je to skoro, jako by dostal nabídku od fotbalové Barcelony – mistrovského týmu světových šampionů. Také tým SSV vyhrál ligu mistrů světa.

„Měl jsem po sezoně mnoho nabídek z Finska a Čech, ale jsem rád za tohle řešení. Taková možnost se může objevit jen jednou za život,“ řekl k přestupu do SSV David Rytych. „Je to určitě nejdůležitější krok mé kariéry,“ dodal český brankář.

Rytycha si vybralo samotné vedení. „David Rytych chce vyhrávat a uspět, to je pro nás důležité. On je rozhodně budoucnost českého reprezentačního týmu. Vidím v něm opravdu zápal a srdce. Je to pro nás výborná akvizice,“ řekl k transferu sportovní manažer SSV Helsinki Kurt Westerlund.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • fans napsal:

    OBROVSKÁ GRATULACE!!!!! Davide si borec, ať se ti tam daří!!!

  • Rexx napsal:

    Kdybychom z future vypadli včas všichni,buhví kolik by nás na severu bylo 😀
    jinak GJ Rypy

  • Rexx napsal:

    jinak jako Barcelona to víceméně je,ale bohužel Helsinky neuvidíme skoro jak Barcu,když čt4 dávaj radši Slovenskej hokej…Kéž by jednou dávali Helsinky v tv a ne furt Stolní tenis Dvůr Králové vs Horní Vrchlabí,to už mi přijde moc…mě by fakt zajímalo ,co jsme kdy v pinpongu dokázali

    • to je ještě v pohodě napsal:

      na to se dá koukat, ale co teprv každej druhej den PGA Tour, samej golf, pětkrát opakovanej, sestřihy, záznamy a furt dokola 😛 od devíti se na ČT4 nedá koukat…

  • Rexx napsal:

    Pro všechny mladé florbalisty je David jasný příklad, že vypadnout odsud je nejlepší řešení a to hned po juniorské kategorii nebo se tu každej zakope, jestli Milan letos neodejde z Vítkovic, tak přijdem časem o další takovej talent..Ve finsku za to taky nemaj prachy,ale aspon to dávaj v tv,na internetu apod. Dokud se ty kluci ani neuviděj v TV,nemaj jedinej důvod v naši lize zůstat, maximálně kdyby je bavilo platit pokuty za ty prohřešky na tý „profesionální“ úrovni.

  • Super D napsal:

    Me spoluhraci Z Finska rekli ze v Cesku je daleko vetsi pokryti florbalu v TV nez tam

  • Sencor napsal:

    Finové v TV maj skoro prd. U nás sme na tom skoro nejlépe ze všech silných federací. Venku ale více mají internetových přenosů. To bychom měli také, kdyby šéfové velkých oddílů nebojkotovali navržený systém s TV comem.

    • Jenda napsal:

      Jenže TVCom je naprosto úděsné řešení závislé na Microsoftím softu. Když si pustím přenos ze Švédska nebo Finska, funguje mi všude.

  • tt napsal:

    !!! Rypy gratulace! to je úžasný (:

  • Henry napsal:

    Gratulace, ať se daří!

  • Rexx napsal:

    Ed ses noob 😀 kdes to slyšel že 70%?proto asi šel Quist do willeru co? jestli za to něco maj,tak náký přilepšení,ale rozhodně ne vysokej plat..Tam hráči hrajou kvůli kvalitě soutěže ne kvuli prachům ty trdlo 😀

  • Rexx napsal:

    A nejlíp jsme na tom tak maxilmálně v počtu reklam

  • mexa napsal:

    Co se týká Tv přenosů ve Švédsku, v právě končící sezóně bylo na kanále TV4 Sport cca 30 zápasů. Ve Finsku přenosy dával kanál Nelonen Sport Pro, jenž od 1.2. změnil změnil strukturu svých sportovních kanálů na Nelonen Pro 1 a 2. Přenosy jsou zde navíc několikrát reprízované. Jak ve Švédsku tak i ve Finsku jsou pak přenosy ve výborné kvalitě přenášeny i prostřednictvím internetu, někdy zdarma, někdy za poplatek cca 100 Kč.

  • Anonym napsal:

    gratulace…..důkaz naší dobré golmanské školy

Napsat komentář

*