S příchodem prosince nadešel čas exhibicí a ve Švýcarsku proběhl o uplynulém víkendu tradiční All Stars game. Tentoktát změřil síly výběry NLA. Švýcarští hráči vyzvali sestavu cizinců. A více se dařilo legionářům, kteří zvítězili 12:7.
13. 12. 2007 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

V All Stars Game dominovaly světové hvězdy

 



Důležitou součástí sestavy světových hvězd byla teké pětice Čechů. Druhá řada byla výhradně „česká“ a hrála ve složení Jakůbek – Trnavský – Sikora – Sladký – Zálesný.

„Odehráli jsme to myslím dobře, minizápas se nám povedl a vyhráli jsme ho 3:1, švédská řada dokonce 6:1, finský mix jako jediný podlehl 3:5,“ hlásil po skončení příjemného odragování Radek Sikora.

Při příležitosti All Stars Game došlo také k vyhlášení prestižních cen ve švýcarských nejvyšších soutěžích. Cenu nejužitečnějšího hráče získal Markus Gerber z Langnau, nejlepším střelcem je Esa Jussila, bývalý hráč Alligator Malans a nejlepším gólmanem Roger Tönz talé z Alligatorů. Cenu pro nejlepšího trenéra převzal Johan Schönbeck z Langnau.

Ve Švýcarsku se o víkendu odehrají ještě poslední dvě letošní kola. Grünenmatt si duel s Langnau předehrál již včera, nicméně neuspěl a prohrál 4:6. Rok 2007 zakončí česká legie v neděli v duelu s Rychenbergem.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*