Chcete vidět vyrovnané vyřazovací boje, kde je schopen i ten největší outsider porazit jasného favorita? Jeďte do Švýcarska. Tam je letos play-off hodně vyrovnané. Všechny série jsou po třech zápasech 2:1. Hraje se na čtyři vítězné zápasy.
18. 2. 2010 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Ve švýcarském play-off není nic rozhodnuté

 



První sérií, která měla jasného favorita je ta, mezi Wilerem a Grünenmattem. Ten v prvních dvou duelech hrál se švýcarským gigantem vyrovnaná utkání, na vítězství ale nedosáhl. Opakem bylo poslední klání, ve kterém dokázal Grünenmatt zvítězit.

„Wiler můžeme porazit jen tehdy, když všichni necháme na hřišti výkon na hranici svých možností. V opčném případě je úspěch téměř vyloučen,“ zdůraznila nedávno nová poslila Grünenmattu Daniel Šebek.

I v další sérii má český florbal své zastoupení. Rychenberg Winterthur v ní vede nad Zürichem 2:1. V play-off se ve skvělém světle ukazuje Vojtěch Skalík, který dokázal první dvě utkání rozhodnout ve prospěch svého celku. To třetí Rychenbergu tolik nevyšlo, když prohrál 4:5. Jakůbkem vedený Curych ovrátil třetí prohru v řadě až v prodloužení.

Ani třetí série není bez českého zastoupení. Alligator Malans, jehož dres obléká Martin Ostřanský, vedou na zápasy nad Chur Unihockey. Malans vedlo v sérii po dvou utkáních 2:0, ale ztratilo poslední zápas podobně jako Wiler nebo Rychenberg.

V poslední sérii začíná ukazovat svou sílu Tigers Langau s fantomem posledního světového šampionátu Alešem Zálesným v sestavě. První zápas Tigers proti Köniz vůbec nevyšel, zato poslední dvě utkání uhrálo Langau ve svůj prospěch a vede. Langnau, které je finalistou minulého ročníku, po mizerné první polovině sezóny je už zase ve formě.

Další zápasy play-off švýcarské NLA jsou na programu v sobotu, ty další v neděli.

Foto: Erwin Keller – Unihockey.ch


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*