České barvy budou mít zastoupení ve finále švýcarské nejvyšší soutěže. Radim Cepek s Vojtěchem Skalíkem dokázali s Rychenbergem postoupit do finále přes Chur Unihockey, který v pátém utkání porazili 7:3.
22. 3. 2010 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Cepek se Skalíkem jsou ve finále SML

 



Už v sobotu rozhodl švýcarský gigant Wiler-Ersigem o tom, že si zahraje finále. Naposledy přejel Tigers Langau a do finále postoupil v nejkratším možném termínu, vyhrál všechny čtyři po sobě jdoucí zápasy.

Naopak sobotní mečbol nedokázal využít Rychenberg. I když v domácím prostředí vedl nad Chur 4:0, nakonec odešel poražen. Cepek a spol. museli skousnout porážku 6:9. Den na to si ale všechno vynahradili.

Páté utkání Rychenbergu vyšlo parádně. Už v první minutě zafungovala česká spolupráce Skalík – Cepek a domácí šli do vedení. I když první část skončila shodným skóre, ve druhé a třetí periodě už tomu tak nebylo.

Rychenberg určoval tempo zápasu a po zásluze zvítězil 7:3. Vojtěch Skalík navíc k první brance přidal ještě jednu, a to když v šestapadesáté minutě zvyšoval na 6:3. Ve finále tak Rychenberg nastoupí proti Wileru, který se do finále dostal podeváté v řadě.

Semifinále SML:

SV Wiler–Ersigen – Tigers Langnau 4:0 (7:1, 7:2, 9:4, 6:2)
HC Rychenberg – Chur Unihockey 4:1 (6:5 p, 6:4, 5:4, 6:9, 7:

Foto: Damian Keller, Unihockey.ch


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*