10. 12. 2013 Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Kronbergův hattrick nestačil, Warberg naložil Dalenu desítku

 



Krize loňského finalisty pokračuje. Dalen z posledních pěti utkání získal jen 4 body a v tabulce se krčí až na 11. místě. Hostům nepomohl ani hattrick kapitána Ketila Kronberga.

Warberg vykročil za výhrou již v první třetině, kterou vyhrál hladce 3:0. Stejným poměrem vyhráli svěřenci Jima Canerstama i druhou dvacetiminutovku a po 40. minutách se tak mohli těšit z náskoku 6:0. Závěrečnou třetinu odstartovaly branky Ketila Kronberga, který během tří minut snížil na 2:6 z pohledu hostů. Domácí si však utkání zkomplikovat nenechali a do závěrečné sirény nasázeli ještě čtyři branky. Poslední slovo však měl v 60. minutě Kronberg, jenž svojí třetí brankou zkompletovat hattrick a byl tak jediným úspěšným střelcem svého celku.

V dalších zápasech zdolalo Pixbo na svém hřišti Caperiotäby, které i s Filipem Ullmanem podlehlo „Liškám“ 6:1. Granlo zvítězilo na půdě Växjö 8:5 a udrželo se na páté příčce tabulky před Warbergem.

Divoké utkání viděli diváci v zápase Mullsjö – Linköping. Ani jeden z týmů se nedostal v průběhu utkání do vedení o více než jednu branku a tak o vítězi rozhodlo až prodloužení, ve kterém byl úspěšnější domácí celek, jenž bral dva body za výhru 9:8.

Výsledky:

Warberg IC – IBK Dalen 10:3

Växjö IBK – Granlo BK 5:8

Mullsjö AIS – Linköping IBK 9:8 po prodloužení

Pixbo wallenstam IBK – Caperiotäby FC 6:1


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*