1. 12. 2010 Zahraničí (17) KOMENTÁŘŮ

Cepek je pátým nejlepším hráčem světa

 



Radim Cepek je podle švédského magazínu Innebandymagazinet pátým nejlepším hráčem světa za uplynulý rok. Tradiční anketu předního florbalového periodika vyhrál finský forvard Mika Kohonen.

Cepek si uznání vysloužil zejména povedenou sezonou ve Švýcarsku. Coby hrající kouč Rychenbergu dotáhl svůj tým až do finále ligy a stal se nejlepším trenérem země pod Alpami.

Nedostižitelný byl mezi top hráči světa Mika Kohonen. „Jsem na toto ocenění opravdu hrdý. Je to pro mě nesmírná pocta. Teď ale nemám v hlavě nic jiného než domácí světový šampionát,“ nechal se slyšet finský špílmachr.

Zajímavostí je, že v elitní pětici světových hráčů figuruje i jméno hráče z Norska, soupeře českého týmu v základní skupině MS. Je jím Ketil Kronberg, který skončil o místo výš než Cepek.

Pořadí nejlepších světových hráčů:
1. Mika Kohonen (Finsko)
2. Rickie Hyvärinen (Finsko)
3. Daniel Calebsson (Švédsko)
4. Ketil Kronberg (Norsko)
5. Radim Cepek (Česko)


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • FlorbalBazar.cz napsal:

    Prosím o výčet lepších hráčů z české ligy,aspoň deset

    • To je vtip??? napsal:

      Tak tedy…Tomašík, Fridrich, Jendřišák, Novotný, Skácel….stačí to jako odpověd?…mladé útočné pušky, jako je Tokoš, Ondrušek aspol. bych zde taky mohl uvést, ale záměrně neuvádím, protože ti toho odehráno ještě tolik nemají, ale i ti už jsou kvalitou florbalu úplně někde jinde, než Cepek…stačí to jako odpověď? :-)))

      • RE: To je vtip??? napsal:

        To je vtip???

        • To je vtip??? napsal:

          Ne, to není vtip, to čistý a holý fakt!!!

          • hlavu kluku hlavu napsal:

            ty ses dobrej nerozumel co?
            znamena, ze kdyz se stal Radim Cepek 5. nejlepsim florbalistou sveta pro tuto sezonu, ze je celkove treba lepsi florbalista nez Magnus Svensson? nemusi! Ale rika to, ze byl asi lepsi/uspesnejsi v tyhle sezone!!
            Kdyz pro priklad Patrik Elias vyhraje Zlatou hokejku pro 2010/2011, je hned lepsi hokejista, nez Jaromir Jagr??

            misto toho, aby si byl rad, ze to nekdo z Ceska dokazal, tak hned zas kritizujes..

            pouzij hlavu [jestli ti to pujde], nez napises blbosti!

            vojta

      • FlorbalBazar.cz napsal:

        Jsi asi spadl ne?:D Tokoš, Ondrušek, Skácel? Ty jsi mi znalec. Novotný je extratřída, ne že ne, přesto na Cepka nemá a to ani Jendrišák, který však má potenciál a osobně mu moc fandím!

  • Máááca napsal:

    Jste šašci..je hodně vidět jak sledujete zahraniční soutěže..a to jak Cepek hraje a co předvádí..:)
    „odborníci“

  • Čmelák napsal:

    Já Cepka vidím akorát za národní tým a většinou mě nepřesvědčuje.. vypadá to z hlediště, jako když hraješ na náhodu. Nicméně určitě je to hodně kvalitní hráč, když se dokázal prosadit v několika týmech ve Švýcarsku a měl úspěchy.. nicméně podle toho, jak ti hráči u té hry vypadají a jaký mají projev na světové scéně prostě Radim do desítky nepatří ani z daleka..

    • To je vtip??? napsal:

      Naprosto souhlasím…..v repre mě vůbec nepřesvěčil…a uznávám, že ve Švýcarsku se ve svých týmech celkem solidně prosadil….jen bych chtěl vidět, jak by dopadl, kdyby přestoupil do Švédska…naprosto vím, jak by dopadl….asi jako Zálesný…chybí jim individuální technika i když jsou to dříči….takže by byl rád za třetí lajnu, jako Zálesný….celkem sleduji zápasy švédské soutěže a můžeu ti říct, v každém týmu z první osmičky bych napočítal minimálně 4 lepší útočníky, než je Cepek….v některých…např. AIK, Warberg, Storvreta, Taby, Helsingborg….je jich ještě víc!!!

  • MS 2010 napsal:

    S tou první desítkou souhlasííím…jen ten Cepek tam trochu nesedí :-)…já stejně říkám…to je určitě překlep…tam má být číslo 50 :-D….jinak zbývajících 9 hráčů první desítky si myslím zaslouženě na svých místech.

Napsat komentář

*