13. 8. 2011 Zahraničí (2) KOMENTÁŘŮ

Zabiják Zálesný zase řádí. Vyřadil Pixbo – šestinásobného vítěze

 



Aleš Zálesný po prvním dnu plival síru. Nelíbilo se mu, jak jeho tým na Czech Open hraje. V sobotu dopoledne ale už musel být spokojený, právě jeho gól v oslabení totiž rozhodl duel s Pixbem. Šestinásobný vítěz turnaje končí předčasně ve čtvrtfinále.

„Byl jsem naštvaný, je to pravda. Druhá lajna nehrála dobře, byla v mínusu a Michal Rybka nedostával prostor. Teď nastoupil a je vidět, že to pomohlo,“ říká český forvard.

Zálesný ve Švédsku hrál a i po čtvrtfinálovém duelu letošního Czech Open bude Pixbo platit za jeho oblíbené týmy. „Já jsem jim už tehdy v lize pár gólů dával, takže je mám rád,“ směje se.

Skalp nejúspěšnějšího týmu bude jeho další cennou kořistí. Langnau ale chce víc. „Vyhráli to šestkrát, takže snad nevadí, že je lidi znovu ve finále neuvidí. My tu měli dluh z před dvou let, tak ho snad teď splatíme,“ přeje si Zálesný.

A hra jeho týmu se mu líbí čím dál víc: „Ze začátku to nebylo dobré, ale teď se postupně zlepšujeme. Ukázali jsme sílu, ubránili dvě oslabení a navrch dali gól.“

V odpoledním semifinále se Tigers Langnau střetnou s Vítkovicemi.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Eurosport 2 se nekoná. napsal:

    Takže žádné semifinále na Eurosportu se nekoná.
    Máte někdo nějaký jiný kanál, kde to lze vidět?
    Dík

  • Eurosport 2 se nekoná. napsal:

    Teď jsem se podíval na program pro zítřek a nebudou dávat ani finále.
    Děkujeme

Napsat komentář

*