14. 8. 2012 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Ostrava poměřila síly se Slovenskem. K výhrám pomohl i Curney

 



Ostravské FBC ladí formu na Czech Open. Ve dvou víkendových přípravných zápasech v Čeladné se utkalo s reprezentací Slovenska a ukořistilo vítězství 8:7 a 5:2. Za svůj tým po delší době opět nastoupil Jiří Curney.

Slováci letos nehrají elitu Czech Open, testem pro ně bude až zářijový turnaj v Pardubicích, na němž změří síly i s českou reprezentací. „Naši kluci drželi poprvé v sezoně florbalku, ale byl vidět rozdíl v technice a v pohybu i souhra,“ říká trenér Slováků Jan Holovka. „Samozřejmě, že trošku mrzí, že nejsme na Czech Open, ale Pardubice budou z hlediska přípravy na mistrovství světa podstatně kvalitnějším turnajem,“ dodává.

Ostrava po několika měsících zařadila do týmu i Jiřího Curneyho a naopak nastoupila bez Pavla Machaly. „Zápasy splnily mé očekávání a odhalily další nedostatky, na kterých je třeba pracovat,“ řekl mnohoznačně trenér FBC Libor Hrček. Víc mu jistě napoví až Czech Open. Ostrava se v základní skupině představí v zápasech proti Dalenu, Nokianu a brněnským Buldokům.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*