21. 5. 2014 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

V Big Shock! florbalovém turnaji jsou poslední volná místa, registrace stále probíhají

 



Minulý týden jsme Vás informovali o netradičním florbalovém turnaji smíšených týmů, který sponzorují energeťáky Big Shock!. Ihned po otevření registrací na www.BigShockFlorbal.cz zaznamenali organizátoři velký zájem ze stran škol i samotných studentů. Turnaj je určen výhradně pro středoškoláky.

Vypadá to, že turnaj má po velmi úspěšném prvním ročníku, který si můžete připomenout ve video sestřihu na YouTube, nakročeno k dalšímu úspěšnému pokračování. Kvalifikační turnaje proběhnou v Ostravě, Olomouci, Plzni a třikrát v Praze. Ale pozor, zbývají už jen poslední volná místa. Aktualizovaný seznam registrovaných týmů naleznete na stránce:
www.BigShockFlorbal.cz/tymy/tymy-2014

Na turnajích budete moct ochutnat nový Big Shock! Sporty, sportovní energetický nápoj obsahující hořčík, guaranu a ženšen. Do celerepublikového finále, které se uskuteční již 12. 6. 2014 v Praze, postoupí 2 nejlepší týmy z každého kvalifikačního turnaje.

Big Shock Florbal

Big Shock Florbal

Netradiční turnaj www.BigShockFlorbal.cz budou řídit certifikovaní rozhodčí České florbalové unie. Neváhejte s odesláním přihlášky a kontaktuje svého vyučujícího tělesné výchovy. Stejně jako minulý rok jsou pro účastníky připraveny energetické nápoje Big Shock!, chipsy Pringles a nově i nealkoholické sladové limonády Bavaria. Účast v turnaji je zcela zdarma, tak neváhejte a přijdťe si zpříjemnit konec školního roku!

Big Shock Florbal

Big Shock Florbal

Vítězné týmy si odnesou zásobu energeťáků Big Shock!, florbalové vybavení značky Salming a spousty dalších cen. Sledujte web www.BigShockflorbal.cz, kde najdete také registrační formulář pro přihlášení do turnaje.

Big Shock Florbal.cz

Big Shock Florbal.cz


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*