5. 10. 2012 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Tatran je v semifinále. Inspektu vyučil v přesilovkách a těší se na Dalen

 



Střešovický Tatran si opět zahraje semifinále Poháru mistrů. Český mistr zvládl divoký zápas s lotyšským RTU Inspecta, k vítězství 11:4 pomohly téměř stoprocentní přesilovky a dobrá produktivita střelby. V boji o finále nastoupí proti domácímu Dalenu.

Lotyši zaplatili nováčkovskou daň. Proti Tatranu sice v první třetině drželi vyrovnaný stav a i herně se Střešovicím vyrovnali, v dalším průběhu zápasu se ale projevila zkušenost českého mistra.

Tatran téměř bezezbytku využil všechny příležitosti, ať už to byly přesilovky nebo chyby Lotyšů při vlastním oslabení. V početní převaze dal Tatran šest gólů ze sedmi možností a díky Ondruškovi skóroval i v oslabení. Křídelníka první formace tak mohlo mrzet pouze neproměnění trestného střílení.

Střešovičtí dohráli zápas v poklidu a šanci dostali i náhradníci Kryštof Hartmann a Jan Kolísko. Tatran dokončil pro české týmy úspěšný „lotyšský“ den a stejně jako ženy Herbadentu prošel ze soupeře z Pobaltí do semifinále.

V sobotu bude soupeřem Tatranu tým Dalenu, který díky gólu Milana Tomašíka vyhrál 6:5 nad Seinäjoki a obsadil ve skupině B první místo.

Tatran Střešovice – RTU Inspecta 11:4 (2:1, 6:2, 3:1)
Branky:
8. Von der Pahlen (Ullmann), 20. Fridrich (Podhráský), 25. Richter (M. Vávra), 26. Ondrušek (Von der Pahlen), 29. Ondrušek, 31. T. Vávra (Deutsch), 38. Von der Pahlen (Richter), 40. Fridrich (Von der Pahlen), 49. Fridrich (Podhráský), 52. Richter (Podhráský), 59. Podhráský (Richter) – 18. Bunka (Atis Blinds), 27. Levanovics (Kirklis), 34. Lisovskis, 57. Jansons (Rutkis). Rozhodčí: Lewis, Silvo (Fin.). Vyloučení: 1:7. Využití: 6:0. Oslabení: 1:0. Diváci: 305.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*